Voiko Lionel Messin lähtö vaikuttaa Barcelonan peliin jopa positiivisesti? – "Hän sai sellaisia juttuja anteeksi, mitä moni muu ei olisi saanut"

Barcelona lähtee uuteen La Liga -kauteen täysin uudenlaisesta tilanteesta, kun joukkueen pitkäaikainen supertähti Lionel Messi siirtyi PSG:hen. Vaikka Messi onkin poikkeuksellisen hyvä pelaaja, oli hänen pelaamisessaan myös heikkouksia.

Barcelonan ikoni, supertähti ja kiistaton seuralegenda Lionel Messi on poissa. Menetys on valtava niin kentällä kuin sen ulkopuolellakin. Shokkiuutinen Messin lähdöstä on varmasti vaikuttanut joukkueen valmistautumiseen.

On sanomattakin selvää, että Messin lähtö vaikuttaa suuresti Barcelonan pelitapaan. C Moren asiantuntija Antti Niemi voi nähdä supertähden lähdön jopa hyvänäkin asiana.

– Messi on sillä tavalla mielenkiintoinen ja hankala pelaaja puhua, koska hän on varmaan maailman paras pelaaja. Mutta kyllä hän sai sellaisia juttuja anteeksi tuossa seurassa, mitä moni muu ei olisi saanut, Niemi toteaa.

– Jos miettii pelillisesti, olen täysin varma, että hänellä oli täysin vapaa rooli kentällä. Kukaan ei pystynyt kertomaan hänelle, mitä hänen pitäisi tehdä. Kun tulosta tuli, se oli ok, Niemi jatkaa.

Messin lähdön myötä Barcelonan hyökkäyspelaamisesta lähtee valtava määrä oveluutta, taitoa, peliälyä ja maalintekotehokkuutta. Niemi korostaa, että riveistä löytyy yhä erinomaisia pelaajia, joiden on nyt vain astuttava valokeilaan.

– Barcelonalla on edelleen loistavia pelaajia. Hyökkäyspäässä Griezmannin ja kumppaneiden pitää ottaa enemmän roolia ja tehdä enemmän maaleja. Barcelona tulee olemaan tänäkin vuonna kova, Niemi painottaa.

Katso pääkuvan videolta, kuinka C Moren studiotiimi perkaa La Liga -kauden ennakkoasetelmia.

Lue myös:

    Uusimmat