Mainos

Voi tätä riemua, kun luuriodotus palkittiin

Yli 800 japanilaista Apple-fania odotti malttamattomana Tokiossa, että he saivat uuden iPhone 5 -älypuhelimen käsiinsä tänään.

Jotkut leiriytyivät Applen kaupan edessä mukanaan taitettavat tuolit, makuupussit sekä ruokaa, että he olisivat varmasti ensimmäisiä, jotka saivat halutun puhelimen hyppysiinsä.

– Kyllä. Olen onnellinen. Olen erittäin onnellinen, uuden iPhone 5 -puhelimen ostanut Ryoichi Hoshino riemuitsi.

– Rakastan tätä iPhone-puhelinta niin paljon, että halusin sen niin nopeasti kuin mahdollista, uuden puhelimen ostanut Tomoya Motoshiromizu iloitsi.

Apple-fanit Australiassa Hongkongissa ja Singaporessa saivat myös uuden iPhone 5 -puhelimen, ennen kuin se julkaistaan myöhemmin tänään Yhdysvalloissa ja Euroopassa. Suomessa laite tulee myyntiin ensi viikon perjantaina.

Uutukaispuhelinta tilattiin ennakkoon peräti kaksi miljoonaa kappaletta ensimmäisen vuorokauden aikana, mikä on yli tuplasti enemmän kuin iPhone 4S, joka julkaistiin vuotta aiemmin.

Analyytikot odottavat, että puhelin myy hyvin. Joidenkin arvioiden mukaan Apple myy noin kymmenen miljoonaa kappaletta iPhone 5 -älypuhelinta syyskuun loppuun mennessä.

(MTV3 - AP)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.