Mainos

Vodafonen työntekijän homovastainen Twitter-viesti johti hyllytykseen

Matkapuhelinoperaattori Vodafonen työntekijän kirjoittama viesti yhteisöpalvelu Twitterissä on johtanut selkkaukseen Britanniassa.

Yli 8000 ihmistä sai Vodafonen virallisen Twitter-profiilin kautta lähetetyn twiitin, jossa luki homoseksuaaleja loukkaava viesti: "VodafoneUK: is fed up of dirty hom*’s and is going after bea**r".

Vodafone poisti välittömästi loukkaavan viestin ja on esittänyt anteeksipyynnön twiitin saaneille. Vodafone on nyt hyllyttänyt kyseisen työntekijän tehtävistään, kertoo brittiläinen Mirror verkkosivuillaan.

Vahinko ehti kuitenkin jo tapahtua viestin liikuttua eteenpäin käyttäjien toimesta. Ensin luultiin, että viesti olisi ollut seurausta Vodafonen Twitter-tiliä vastaan suoritetusta verkkohyökkäyksestä, mutta tapahtumat selvisivät nopeasti.

Vodafonen mukaan viestin kirjoittaja oli yhtiön miespuolinen työntekijä. Yhtiön mukaan mies hyllytettiin välittömästi ja asiasta on aloitettu tutkinta. Kyseessä ei yhtiön mukaan ollut krakkerien tekemä hyökkäys.

Kyseessä ei ole ensimmäinen kerta, kun Vodafone päätyy otsikoihin Twitter-välikohtauksen takia. Viime vuonna yhtiön unkarilainen työntekijä erotettiin tehtävistään tämän kerrottua sopimattoman vitsin yhtiön Twitter-profiilin kautta.

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.