VMA-gaala valmistautuu Miley Cyrus -kohuun – erityiskeinot käytössä

Poppari Miley Cyrus juontaa tänään juhlittavan MTV Video Music Awards -gaalan. Tuotanto on ottanut valmisteluissaan huomioon tähden erityiskyvyn aiheuttaa kohuja.

Poppari Miley Cyrus, 22,  juontaa tänään Yhdysvalloissa vietettävän MTV Video Music Awards -gaalan. Luvassa voi olla räiskyvä show, sillä tähti on enemmän kuin tunnettu kyvystään aiheuttaa kohuja rohkeilla tempauksillaan.

Tähden historia on tietenkin myös järjestäjien tiedossa. Kyseessä onkin laskelmoitu riski, sillä Billboard-lehden mukaan gaalalähetyksen vastaavat tuottajat ovat varautuneet yllätyksiin illan aikana. 

Cyrus tunnelmoi sunnuntaina hyvissä ajoin VMA-gaalan kulisseissa.

– Olemme suunnitelleet paljon erilaisia kuvakulmia ja aiomme näyttää runsaasti yleisön reaktioita. Ja meillä on viive, joten olemme valmistautuneet, gaalan toinen vastaava tuottaja Van Toffler kommentoi lehdelle.

Cyruksen juontotehtävien ohella gaalassa on muutakin jännittävää ilmassa: Kanye West palkitaan tilaisuudessa Michael Jackson Vanguard -palkinnolla, ja viime päivinä moni on leikitellyt ajatuksella, että palkinnon miehelle ojentaisi Taylor Swift. Asetelma olisi herkullinen, sillä vuoden 2009 gaalassa West rynnisti lavalle kesken Swiftin kiitospuheen ja omi mikrofonin itselleen vaatien palkintoa Beyoncelle.

Toffler ei tyrmää mahdollisuutta kuvion toteutumisesta.

– Mikä tahansa on mahdollista. Hän (Swift) tulee olemaan siellä, joten eihän sitä koskaan tiedä! mies heitti.

Lue myös:

    Uusimmat