Vitacell SOD 10 -testiryhmä on valittu

Helmen ja Hankintatukun Vitacell SOD 10 -testiryhmään valittiin 20 lisävirkistystä kaipaavaa. Testattavana oleva valmiste helpottaa muun muassa stressiä ja väsymystä.

Vitacell SOD 10 -tablettien SOD-entsyymi suojaa soluja hapettumiselta ja ikääntymiseltä sekä ihoa UV-säteiden haitallisilta vaikutuksilta. Tutkimusten mukaan se vaikuttaa suotuisasti myös stressiin ja väsymykseen sekä auttaa elimistöä kestämään fyysistä ja psyykkistä rasitusta.

Näin perusteltiin halua liittyä testiryhmään:

"Olen jo pidemmän aikaa tuntenut oloni väsyneeksi ja nuutuneeksi ja tuntuu, etten saa mitään aikaan. Lisäksi stressiäkin on tällä hetkellä elämässä, jonka toivoisin hieman helpottavan tässä joulun alla. Olisi siis kiva päästä kokeilemaan, toimisiko tällainen tuote ja toisi helpotusta päivittäiseen väsymykseen."

"Olen aloittanut opiskelun lähes 30 vuoden jälkeen. Tehtäviä on paljon ja, kun tahti ei ole enää tällä iällä yhtä nopea kuin nuorena, joudun tekemään pitkiä päiviä ja uni jää liian lyhyeksi. Ja siitähän seuraa väsymystä. Ulkoilunkaan ei ole riittävästi aikaa."

"Minulla on juuri nyt hyvin stressaava ja rasittava elämäntilanne ja pimeä, sateinen syksy ei ainakaan yhtään asiaa paranna. Kaamosaika on aina ollut minulle väsyttävää ja masentavaa aikaa, ja siihen toivoisin tuosta tuotteesta helpotusta."

"Syksyllä ja talvisin, kun ei ole kunnolla valoa, olen useammin väsynyt ja haluton tekemään yhtään mitään. Mieli tekisi jäädä usein peiton alle nukkumaan. Haluaisin kokeillla jotain tuotetta, joka poistaisi ainaisen väsymyksen. Työstäkin tulee stressiä huimasti, kun ei aina jaksa sinne mennä."

Testiryhmä testaa tuotetta kolmisen viikkoa ja raportoi sitten kokemuksistaan Helmen sivuilla.

MTV3/Helmi

Kuva: Shutterstock

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja