Virpi ja Jari Sarasvuon luksushuvila valmistui – katso kuvat

Virpi ja Jari Sarasvuon massiivipuinen hirsihuvila on valmistunut Kangasniemelle.

Villa Vanilla -hirsihuvila on kellareineen kolmikerroksinen. 140-neliöisen massiivipuisen hirsihuvilan näyttävin yksityiskohta on korkealle kohoava tornihuone. Pariskunnan vapaa-ajanasunnon suunnittelussa on huomioitu liikunnallisen ihmisen tarpeet: varusteiden säilytykseen ja niiden huoltoon sekä pukeutumiseen on varattu kunnolliset tilat.

Ulkoa ruskeansävyiseksi käsitellyn lomakodin sisustus on rauhallisen vaalea, mutta joukkoon mahtuu myös pirteän punaisia yksityiskohtia.

Tilava keittiö on kokkausta harrastavalle Virpi Sarasvuolle tärkeä. Huvilan nimi Villa Vanilla viittaa vaniljan kautta leipomiseen, mutta Virpillä on talon nimelle valmiina myös syvällisempi selitys.

– No, kuten laillani keittiössä viihtyvät tietävät, on aito vanilja hienojakoista kuin elämä itse. Ja kuten elämä, ei vaniljakaan ole puhtaan valkoista, vaan mustien pilkkujen täplittämää. Juuri nämä mustat pilkut loppujen lopuksi tuovat maun – niin vaniljaan kuin elämäänkin. Eläväpintainen hirsi muistuttaa minua tästä, Virpi kertoo tiedotteessa.

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat