Mainos

Virpa Puisto: Suomen Pankin johtajavalinnasta tullut farssi

Eduskunnan pankkivaltuuston varapuheenjohtajan Virpa Puiston (sd.) mielestä Suomen Pankin johtajapaikkojen täyttäminen on saanut farssin piirteitä.

-Keskustan Mauri Pekkarinen, jota ei ole valittu mihinkään, on luovuttanut viran Esko Aholle, jota ei ole valittu mihinkään. Lisäksi Aho on pitänyt kiitospuheen virasta, jota hän ei ole saanut. Ja kuitenkin hakuaika jatkuu edelleen, päivittelee Puisto sunnuntain Salon Seudun Sanomien haastattelussa.

Puisto myöntää, että johtajanimitykset sekoitti lopullisesti valtiovarainministeri Sauli Niinistö (kok.), kun hän ilmoitti viime maanantaina, ettei hae Suomen Pankkiin johtajaksi.

Puisto muistuttaa myös, että kokoomuksen eduskuntaryhmän puheenjohtaja Ben Zyskowicz oli yhteisrintamassa päättämässä, että Suomen Pankkiin julistetaan auki kaksi johtajanpaikkaa.

-Nyt hän sanoo olevansa yhden kannalla. Onko hän nyt sitten yhden vai kahden kannalla? Kuinka monta roolia tässä näytelmässä voi oikein olla, kysyy Puisto.

Puiston mielestä tästä puuttuu enää se, että tappelevat lapset menevät kysymään äidiltä, miten asiassa pitää menetellä. Äidillä hän tarkoittaa presidentti Tarja Halosta.

(MTV3-STT)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.