Mainos

Viron ilotyttömarkkinat siirtymässä Suomeen

Virossa ilotyttöjen määrä on arviolta puolittunut neljän vuoden aikana. Viron terveysviraston asiantuntijan mukaan kysyntä on alkuinnostuksen jälkeen Virossa vähentynyt - toisaalta ilotytöt ovat löytäneet paremmat markkinat muun muassa Suomesta.

Virossa keskusteltiin vielä neljä vuotta sitten bordellien laillistamisesta ja Viroa pidettiin Euroopan Thaimaana. Monet nuoret naiset ryhtyivät ilotytöiksi, kun parissa päivässä pystyi ansaitsemaan sen minkä kaupan kassana kuukaudessa.

Ilotyttötilannetta pitkään seuraneen asiantuntijan mukaan nyt tilanne näyttää muuttuneen.

Vielä muutama vuosi sitten ilotaloja oli Tallinnassa noin sata, suurin osa niistä Lasnamäen kaltaisissa lähiöissä. Nyt nuo pikkubodellit ovat kuolleet ja vain suurimmat ovat jääneet.

Viron terveysviraston AIDS-keskus varoittelee sukupuolitaudeista Tallinnan kadunkulkijoita muun muassa kondomimiehen avulla. Apua viedään jopa Suomeen saakka, jossa virolaiset vapaaehtoiset neuvovat Suomeen tulleita venäjää puhuvia prostituoituja.

Virolais-suomalaiseen yhteistyöhön päädyttiin, kun Suomessa monikaan ei puhu venäjää. Ilotytöt osaavat puolestaan suomea vain muutaman sanan, pääasiassa numerot.
(MTV3/Pertti Nyberg)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.