Mainos

Virolaiset rallituristit pahoinpitelivät suomalaisia

Jyväskylän MM-rallin yhteydessä sattuneissa pahoinpitelyissä käytettiin myös pesäpallomailaa.

Virolaiset rallituristit pahoinpitelivät leirintäalueen pysäköintimaksujen kerääjää ja neljää muuta suomalaismiestä Jyväskylän maalaiskunnassa. Pahoinpitelyt tapahtuivat myöhään eilen Jyväskylän MM-rallin reitin varrella olevalla Mökkiperän erikoispikataipaleen leirialueella, jonne virolaiset olivat asettuneet. Jyväskylän poliisi otti kahakassa yhden epäillyn kiinni.

Parikymppinen mies oli keräämässä leirialueelle majoittuneelta virolaisseurueelta pysäköintimaksua, mutta seurue ei suostunut maksamaan. Kimpaantuneena tapahtumista yksi virolaismiehistä löi maksun kerääjää nyrkillä kuusi kertaa kasvoihin.

Hetkeä myöhemmin samasta virolaisseurueesta useampi mies kävi toisen suomalaismiehen kimppuun ja löi häntä pesäpallomailalla kasvoihin ja muualle kehoon. Nuori mies sai pahoinpitelyssä vakavia ruhjeita, ja hänet vietiin ambulanssilla sairaalaan.

Virolaiset ehtivät pahoinpidellä nyrkein, potkuin ja pesäpallomailalla vielä kolmea muutakin suomalaismiestä. Kaikki pahoinpidellyt ovat parikymppisiä miehiä.

(MTV3-STT)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.