Virkisty valitsemalla ihovoiteet oikein

Helmen muuttumisleikkiin saapuneen Mari Laisin muuttumispäivä aloitettiin huolellisella ihon kosteutuksella. Iholle levitettiin kosteuttava päivävoide ja silmänympärysvoide. Meikkaajan onkin syytä muistaa, että silmänympärysiholle on levitettävä siihen tarkoitetut tuotteet.

Riia levitti ensin Marin silmänympärysiholle nuppineulan pään kokoisen tipan silmänympärysvoidetta. Tavallisen päivävoiteen sijasta silmien alle on valittava siihen tarkoitettu tuote, ettei silmänympärysiholle tule turvotusta. Silmänympärysvoide on hyvä levittää silmän sisänurkasta ulkonurkkaa kohden kevyesti taputellen. Parasta on levittää voide nestekierron mukaisesti pumppaavilla liikkeillä. Jos voidetta tulee vahingossa liikaa, loput voi taputella kulmakarvaluun alle.

Parikymppiselle Marille levitettiin silmänympärysvoide, jossa ei ole kiinteyttäviä ainesosia. Anti age -ominaisuuksien sijaan voiteesta haettiin kosteuttavia ominaisuuksia. Lisäksi voide poisti turvotusta ja tummuutta iholta.

Silmänympärysvoiteen levittämisen jälkeen kasvoille levitettiin kurkku-uutetta sisältävä päivävoide, joka sopi erinomaisesti meikin alusvoiteeksi.

Päivävoiteen levityksen jälkeen Marin iho tuntui kostealta ja raikkaalta. Keväällä päivävoiteen suojakerroin on syytä tarkistaa. Hyvä päivävoide sisältää sekä UVA- että UVB-filtterin.

Viilentävää ja virkistävää kosteutta

Marille valittiin tuotteet Nivean Agua Sensation -sarjasta. Nopeasti imeytyvä NIVEA Visage Aqua Sensation -kasvovoide sisältää välittömästi virkistävää ja viilentävää kurkku-uutetta. Vaikuttavat aineosat magnesium ja ginseng aktivoivat ihon toimintaa ja häivyttävät nopeasti väsymyksen merkkejä.

NIVEA VISAGE Aqua Sensation Eye Care antaa silmänympärysalueen iholle virkistävää ja viilentävää kosteutta: Voide sisältää kurkku-uutetta, joka virkistää herkkää silmänympärysihoa hetkessä. Magnesium, ginseng ja valoa heijastavat pigmentit vähentävät turvotusta ja tummia silmänalusia tehokkaasti. Luonnolliset kosteuttajat kosteuttavat ihoa pitkäkestoisesti ja pehmentävät ja tasoittavat herkkää silmänympärysalueen ihoa.

Artikkelin tarjoaa:

Kuvat: Tommi Penttinen, NIVEA

Lue myös:

    Uusimmat