Mainos

Virittäydy Cannesin juhlatunnelmaan macaroneilla

Herkuttele ranskalaisittain aidoilla macaron-leivoksilla, jotka ovat piristävä lisä keväisessä kahvipöydässä.

Macaron on Pariisista kotoisin oleva herkku, joka valmistetaan munan valkuaisesta, mantelijauheesta, tomusokerista ja sokerista. Näitä suussa sulavia leivoksia on ilmestynyt herkkusuiden iloksi myös Suomen kahviloihin.

Parhaan lopputuloksen saat kuitenkin leipomalla macaroneja itse. Leivoksista voi tuunata jopa kokonaisen kakun, josta riittää syötävää useammalle herkkusuulle.

MTV3/Petra Kiiski

Kuva: Shutterstock

Mainos

Lisää aiheesta
    Mainos

    Suosituimmat videot

    Mainos

    Uusimmat

    Mainos
    Mainos
     

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.