Mainos

Viritä kaikki aistisi äärimmilleen seksiä varten – näin onnistut

Kaikki viisi aistiamme – kuulo, haju, maku, näkö ja tunto - kokevat nautintoa. Älä anna aistiesi tylsistyä, vaan ota aistisi mukaan myös rakasteluun!

Valaise huone aistikkaasti. Kokeile erilaisia kynttilöitä ja erivärisiä valoja. Ruoki myös silmiä ja näköaistia. Kokeilkaa seksikkäitä alusvaatteita tai uusia lakanoita. Pidä kaikki aistisi mielessä kun suunnittelet seksikästä iltaa!

Tuoksut

Tietyt tuoksut herättelevät seksuaalisuutta. Ota tuoksut mukaan myös makuuhuoneeseen. Sinun ei tarvitse miettiä mikä yrtti herättää libidon ja mikä tuoksi villiinnyttää miehen. Valitse tuoksuja, joista te molemmat pidätte. Kokeilkaa aromaattisia öljyjä, kukkia, tuoksukynttilöitä… Keskittykää hetkeksi tuoksuihin ja tutkikaa, miten ne vaikuttavat mielialaanne. Kokeilkaa jotain erilaista suihkusaippuaa, sulkekaa silmänne ja nuuskikaa toistenne ihon tai hiusten hajua.

Maut

Maku on lähellä hajuaistia. Maista kumppanisi huulia, ihoa, vartaloa. Makuuhuoneleikkeihin voi tuoda lisää aistillisuutta myös juomalla tai ruualla. Syöttäkää toisianne, nuolkaa vaikka hunajaa toistenne iholta. Keskity makuun kerrallaan ja syö niin hitaasti, että maistat jokaisen yksittäisen maun.

Äänet

Kuuntele. Makaa aivan hiljaa ja kuuntele kumppanisi hengitystä ja sydämenlyöntejä. Voitte myös valita molempia miellyttävää musiikkia taustalle ja antaa korvienne levätä. Kiihkoa voi myös ruokkia ääntelemällä, voihkimalla ja huohottamalla. Äänillä kumppanisi kertoo sinulle ja sinä kumppanillesi, mikä tuntuu hyvältä.

Kosketukset

Pidä kätesi herkkinä ja vastaanottavaisina kosketellessasi. Hyväile kumppaniasi. Kosketa tämän ihoa, silitä hiuksia. Anna käsiesi välittää tunteesi rakkaallesi ja kosketa hellästi jokaista kohtaa hänen ihollaan. Voit koskettaa myös muilla kehosi osilla kuin käsillä. Voit silittää myös varpaillasi tai hyväillä vartalollasi.


AVA

Kuva: Shutterstock

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.