Vinkit väsyneelle iholle

Meikkitaiteilija Riia Koivisto vastaa joka viikko lukijoiden kysymyksiin kauneudenhoidosta. Tällä kertaa Riia neuvoo muun muassa, mitä tehdä väsyneelle iholle ja kuinka valita luomivärisivellin silmämeikkiin.

Kiinnostaako sinua tietää, miten juuri sinun kauneutesi puhkeaa kukkaan? Lähetä kysymyksesi Riia Koivistolletäältä!

Sopiva juhlameikki

Hei! Minkälainen meikki sopii juhlahameen kanssa? Täytyykö juhlameikin olla aina voimakas? Joulu ja sukujuhlat ovat tulossa, joten asia kiinnostaa.

Riian vastaus:

Tärkeää on, että meikki sopii juuri persoonaasi ja tyyliisi. Se että viihdyt meikissä, näkyy sinusta. Jos et ole tumman meikin kanssa sinut, voit unohtaa sen kokonaan. Juhlaan sopii myös kevyt ehostus, jos se on kantajansa tyyliin sopiva.

Meikkivoide epäpuhtaalle iholle

Minulla on hieman epäpuhdas iho, joka alkaa päivän mittaan kiiltää varsinkin t-alueelta. Meikkivoide lähtee liukumaan pois samalla. Minulla on myös aika vaalea ja herkkä iho ja punoitustakin tulee helposti. Pintakuivuuttakin esiintyy välillä vaikka rasvaisuuttakin on. Mitä meikkivoidetta + puuteria suosittelisit minulle?

Riian vastaus:

Moikka! Huolehdi että käyttämäsi kosteusvoide vastaa ihosi tarpeita. Tarvitset kosteutta, mutta et juurikaan rasvaa. Oxygen Power Reviving Day Care -päivävoide on todellinen kosteuskylpy pintakuivalle ihollesi.

Meikkivoiteeksi suosittelen sinulle Stay Real -meikkivoidetta, joka mukautuu ihon sävyyn. Se on öljytön koostumukseltaan, eli pitää ihon mattaisena pitkään. Samalla se kuitenkin kosteuttaa ihoa, eikä näytä huonolta kuivillakaan ihon alueilla ja peittää punoituksen piiloon. Ideal Finish -kivipuuteri sopii loistavasti meikin kiinnitykseen.

Meikki Vanhojen tansseihin

Vanhojen tanssit alkavat lähestyä ja minulla on meikkiongelma. Minulla on ihana turkoosi, melko yksinkertainen mekko, jossa on kuitenkin ihan pikkiriikkisen verran hopeaa. Millainen meikki olisi hyvä?

Riian vastaus:

Moikka! Suosittelen meikiksi tummaa smoky eyes -silmämeikkiä. Kun mekko on turkoosi, en lähtisi tekemään meikkiä enää samalla sävyllä, vaan ottaisin silmämeikkiin tummaa harmaata ja hopeaa. Creative Eyes Pure Diamond -luomiväripaletti 478 Galatic Blacks sopii sävyiltään asuusi ja saat sillä intensiivisen ja tumman lookin taiottua silmiisi. Viimeistele meikki Pure Diamond -korostepuuterilla. Voit sipaista sitä vielä lopuksi vaikka olkapäille ja decolleteelle kimaltamaan kilpaa pukusi kanssa. Ihania tansseja sinulle!

Meikki ruskeille silmille

Minkä värinen luomiväri sopii ruskeille silmille?

Riian vastaus:

Ruskeille silmille sopii oliivinvihreä, raikas roosa, liila, kulta ja kupari. Testaa vaikka ihanaa uutta Creative Eyes Diamond -luomiväripalettia 485 Magnetic Browns. Se korostaa upeasti tummia ruskeita silmiä ja saat sillä loihdittua niin arkeen kuin juhlaankin sopivan meikin.

Luomivärisudit klassiseen silmämeikkiin

Haluaisin tietää millaisia "luomivärinlevityssuteja" tarvitaan, jotta voi tehdä klassisen silmämeikin?

Riian vastaus:

Siveltimet ovat olennainen osa meikkausta. Kannattaa siis satsata muutamaan hyvään siveltimeen ja pitää niistä hyvää huolta, niin niistä on iloa vuosiksi eteenpäin. Hanki yksi aplikaattorisivellin, siis sellainen vaahtomuovipäinen jolla saat paineltua vaalean värin helposti liikkuvalle luomelle. Tumman värin levittämiseen suosittelen napakampaa luonnonkarvaista sivellintä, jotta tumma väri ei rapise pitkin poskia.

Häivytyssivellin saa olla hieman pehmeämpi ja suurempi. Käy kosmetiikkaosastolla tutustumassa erilaisiin suteihin, ja testaa kädenselkään, mikä niistä sopii sinun käsialaasi parhaiten. Ja sitten vaan opettelemaan, se on paras tapa oppia meikkaamaan kunnolla!

Muistatahan myös pestä sudit säännöllisesti, niin ne pysyvät hyvässä kunnossa, eivätkä vie rasvaa luomivärin pintaan.

Vinkit väsyneelle iholle

Olen 24-vuotias ja minulla on väsynyt ja kuivahko iho. Käytän säännöllisesti kuorintaa ja naamioita, mutta ne eivät auta. Kaipaan vinkkejä ongelmaani.

Riian vastaus:

Testaa väsyneelle ihollesi Nivean Oxygen Power linjan tuotteita. Niiden sisältämä happi saa ihon hehkumaan ja tuo ihoon reilusti kosteutta. Sarjaan kuuluu päivä- ja yövoide sekä puhdistusgeeli. Näillä tuotteilla iho todella virkistyy ja saa sen näyttämään säteilevältä ja raikkaalta koko päivän.

Aamuvirkun ihonhoitotuotteet

Hei! Olen aamuvirkku postinkantaja ja haluaisin joka aamu näyttää hyvinvoivalta töihin tullessa. Miten saan ihon näyttämään upealta? Entä minkälainen meikki minulle sopii? Haluan näyttää luonnolliselta, mutta hyvinvoivalta. Huulikiltoa käytän jonkun verran, eli siis silmäpussit piiloon ja säihkettä peliin. Syön monipuolisesti, lepään riittävästi ja kuntoilen.

Riian vastaus:

Natural Beauty -linjan tuotteet ovat aamuvirkulle todellinen pelastus! Ihoa kaunistava kosteusvoide Natural Beauty sisältää valoa heijastavia pigmenttejä ja kashmirproteiineja, jotka antavat iholle hehkua ja saavat sen näyttämään säteilevältä.

Tätä voidetta voi käyttää joko sellaisenaan tai meikkivoiteen alla. Suosittelen sitä sinulle käytettäväksi sellaisenaan. Voit lisätä hieman peitevoidetta poskipäille tai pieniä epätasaisuuksia peittämään, jos on tarvista. Samaan tuotesarjaan kuuluu myös ihoa kaunistava silmänympärysvoide Natural Beauty. Se tasoittaa silmänympärysihon epätasaisuuksia, kosteuttaa ja suojaa. Sitten ei muuta kun kiiltoa huuliin ja ripsaria silmiin, ja virkeänä kohti uutta päivää!

Kiinnostaako sinua tietää, miten juuri sinun kauneutesi puhkeaa kukkaan? Lähetä kysymyksesi Riia Koivistolletäältä!

Lue myös:

    Uusimmat