Vinkit naisille: Näitä miehiä kannattaa pyytää ulos!

Oletko kiinnostunut jostain miehestä, mutta et ole varma, onko kiinnostus molemminpuolista? Suhde-ekspertti paljastaa, mistä tietää, kannattaako tehdä aloite.

Modernit naiset ovat täysin kykeneväisiä tekemään aloitteen suhteessa, mutta mistä tietää, uskaltaako laittaa itsensä likoon? Suhde-ekspertti Gian Gonzaga eHarmony.co.uk-sivustolta kertoo, millaiset miehet ovat todennäköisesti vastaanottavaisia isku-yrityksillesi.

Muista kuitenkin, että aina aloitteet eivät onnistu ja mies saattaa kieltäytyä, mutta sekin on parempi kuin jatkuva jossittelu.

Ujo poika

Jos tunnet ihastuksesi kohteen, tiedät varmasti, onko hän ujo vai ei. Kainot kundit tarvitsevat rohkaisua ja luultavasti sinun täytyy ottaa ohjat käsiisi. Kerää vähän rohkeutta ja kysy, haluaisiko hän lähteä jonain iltana ulos. On luultavaa, että hän on vain mielissään siitä, että teit aloitteen.

Läheinen ystävä

Jos olet jo viettänyt paljon aikaa – aikaa, jonka olisitte voineet käyttää muiden ihmisten treffailuun – miehen kanssa, on se hyvä merkki jatkoa ajatellen. Pienet asiat, kuten samoille asioille nauraminen ja tylsät shoppailureissut, ovat selviä parisuhteen merkkejä, ette vain ole tehneet siitä vielä virallista. Hän selvästikin nauttii seurastasi, mutta ei ole vielä rohjennut pyytää sinua ulos – ei se ole helppoa miehillekään!

Jos mies kuitenkin vaatii tarkennusta siitä, mitä tarkoitat treffeillä, saatat olla väärillä teillä. Ota silloin takapakkia vähän, tilannehan on kuitenkin pelastettavissa kaveritreffeiksi!

Hän tekee kaikki oikeat liikkeet

Kun yrität ottaa selville, onko mies kiinnostunut sinusta, kiinnitä huomiota kehonkieleen. Halaako hän sinua hieman liian pitkään? Laittaako hän kätensä alaselällesi johdattaessaan sinua ruuhkaisen baarin läpi? Ehkä hän katsoo sinua ihan hivenen liian intensiivisesti tai koskettaa käsivarttasi keskustelun lomassa. Kaikki nämä asiat antavat ymmärtää, että hän on kiinnostunut muustakin kuin ystävyydestä.

Hän näkee vaivaa

Jos hän näkee vaivaa pitääkseen sinuun yhteyttä kiireisen arjen keskellä, tiedät hänen olevan kiinnostuksesi arvoinen. Luotettavuus ei ole itsestäänselvä asia pitkissäkään parisuhteissa, joten sinun kannattaa ehdottomasti pyytää häntä ulos.

Hän huolehtii yksityiskohdista

Hän muistaa toki syntymäpäiväsi, mutta hän muistaa myös kaikki omituisimmat mieltymyksesi ja lempipaikkasi, jonne mielelläsi kävelet, kun kaipaat aikaa ajatustesi parissa. Hän myös käyttää tietojaan päivittäisissä keskusteluissa tai synttäri-yllätysten laatimisessa. Se osoittaa, että hän kuuntelee ja välittää.


LUE MYÖS:


AVA

Lähde: femalefirst.co.uk

Kuva: Shutterstock

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja