Mainos

Vinkit halpaan matkailuun

MTV:n Huomenta Suomessa vieraillut Tarkan markan blogisti Markus Ossi tähdentää suunnitelmallisuuden olevan kaiken a ja o. Hän tarjoaa blogissaan muun muassa vinkkejä halpaan matkailuun.

Ossin mukaan edullisimpien lentojen löytyminen riippuu siitä, mihin on lähdössä ja milloin

- Jos tietää milloin ja minne on matkalla, niin kannattaa varata matka mahdollisimman aikaisin ja käyttää näitä perinteisiä halvan lennon löytymisen vinkkejä, kuten perjantailähtöjen ja sunnuntaipaluiden välttämistä.

Jos tavoitteena on lähteä ylipäätänsä johonkin matkalle, kannattaa tarkkailla äkkilähtöjä ja halpoja tarjouksia. Ossi kuitenkin varoittaa halpalentoyhtiöiden piilokuluista. Muun muassa lisäkiloista laskutetaan hyvin herkästi.

- Halpalentoyhtiö on hyvä vaihtoehto silloin, jos pystyy matkustamaan kevyesti. Jos on perhe matkassa ja paljon matkatavaraa, niin hyvin nopeasti tulee piilokustannuksia joita ei huomaa matkaa varatessa.

Edullisimman majoituksen etsimiseen Ossi suosii nettien hintavertailusivustoja.

- Hotelleissa ei kannata katsoa tähtiä, vaan sitä, mitä muut matkustajat ovat hotellista sanoneet.

Yllättäviä lisäkustannuksia matkabudjettiin aiheuttaa kotimaahan soitetut puhelut tai tekstiviestit. Matkakohteesta kannattaakin ostaa puhelinkortti mikäli kotimaahan täytyy pitää yhteyttä.

Tarkan markan blogistin mukaan kaikkein tärkeintä minkä tahansa ostoksen tekemisessä kuitenkin on tarkistaa etukäteen, mihin itsellä on oikeasti varaa.

Katso Markus Ossin haastattelu (Huomenta Suomi 22.1.2010)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.