Mainos

Villimarjakiisseli

4–5 annosta

  • 5 dl karpalomehua
  • ¾ dl sokeria
  • ½ dl kylmää vettä
  • 2 rkl peruna- tai maissitärkkelysjauhoja
  • 2 dl vadelmia
  • 1 dl puolukoita

Kaada karpalomehu sekä sokeri kattilaan ja kuumenna kiehuvaksi. Sekoita sokerin ja mehun kiehuessa perunajauho ja vesi keskenään ja sekoita hyvin. Voit halutessasi käyttää perunajauhojen sijasta maissitärkkelysjauhoja. Kaada seos kattilaan ja sekoita.

Anna kiisselin kuumeta, kunnes se kuplii. Lisää lopuksi vadelmat ja puolukat. Marjat tekevät kiisselistä kauniin värikkään ja ihanan makuisen.

Resepti: Sara la Fountain

(Täydellinen päivä 17.4.2008)

Mainos

Lisää aiheesta
    Mainos

    Suosituimmat videot

    Mainos

    Uusimmat

    Mainos
    Mainos
    Mainos
     

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.