Villikkoruhtinaan häissä vieraina ex-tyttöystäviä

Monacon ruhtinas Albert ja Charlene Wittstock ovat saaneet toisensa. Avioituminen ei ollut itsestäänselvyys. Charlene Wittstockin huhutaan yrittäneen paeta maasta ennen häitä.

Monacon ruhtinaan Albertin ja entisen huippu-uimari Charlene Wittstockin kolmepäiväiset häät olivat täynnä pukuloistoa ja säihkettä. Kommelluksiltakaan ei vältytty.

Häitä varjosti huhu, jonka mukaan ruhtinas Albertilla olisi kolmas lehtolapsi. Villiä poikamieselämää pitkään viettänyt Albert on tunnustanut jo kaksi avioliiton ulkopuolista lasta. Nyt hänet on jälleen kutsuttu isyystesteihin. Uutisen kerrottiin järkyttäneen Charlenea niin paljon, että hän yritti karata maasta jopa kolme kertaa ennen häitä. Charlene kiistää karkaushuhut, mutta palatsin virkemiehet myönsivät, että pariskunnan välillä oli närää ennen häitä.

Albertin menneisyyttä pidetään niin värikkäänä, että monet pitävät parin mahdollisuuksia onneen huonoina. Ilkeät kielet kutsuivat jopa parin hääsuudelmaa kuivaksi. Ruhtinas Albertin sukulaisten liitoilla on ollut tapana epäonnistua. Hänen isänsä, Rainier III:n ja äitinsä, Grace Kellyn, liitto oli järkiavioliitto, joka päättyi Kellyn kuolemaan auto-onnettomuudessa 1982. Grace Kellyä on pidetty kaikkien aikojen muoti-ikonina, jonka tyyliä Charlenen sanotaan matkivan. Häissä Charlenella oli päällään Giorgio Armanin suunnittelema unelmapuku.

Häävieraina kaunottaria

Häät eivät sujuneet ongelmitta. Prinssi Albert yritti pujottaa sormuksen Charlenen oikeaan nimettömään, kunnes pari huomasi virheensä. Belgian prinssi Laurent sen sijaan hauskuutti yleisöä pyllähtämällä kokonaan takalistoilleen. Kauniita naisia rakastava ruhtinas Albert oli kutsunut häihin myös entisiä tyttöystäviään, kuten malli Naomi Cambellin. Cambell saapui juhlaan vihreässä asussa, mutta vaihtoi pitkään valkoiseen mekkoon, jota oli maustettu vihreillä koristeluilla. Ruhtinas Albertin ex viihtyy nykyään liikemies Vladimir Doronin käsivarressa.

Häävieraiden joukossa nähtiin niin ikään jättimäisistä rinnoistaan tunnettu povipommi Victoria Silvsted. Paljastavista asuistaan tunnettu tähti pukeutui tällä kertaa tyylikkäästi.Häävieraiden suosikiksi kohosi näyttelijä Roger Moore, joka sai kuuluvat aplodit hääyleisöltä.

Katso kuvagalleria Monacon häistä!

Teksti: MTV3/Helmi

Lähteet: smh.com.au, tvnz.co.nz, people.com

Kuvat: Getty Images

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja