Mainos

Villi kirpparisovellus tulossa: Siivouspäivä on jatkossa joka päivä

Kierrätystapahtuma Siivouspäivä aloittaa vuodenvaihteessa nettikirpputoripalvelun. Tavoitteena on, että käyttäjä voi kävellä kaupungilla mobiilisovelluksen kanssa ja nähdä mitä ympärillä olevissa taloissa on myynnissä.

Siivouspäivä keräsi jälleen tuhansia pop up -kirpputoreja Suomessa, mutta myös muualla. Tällä kertaa uutta on hyväntekeväisyyslahjoitukset.

– Keräyksen idea on se, että jos vaikka tienaan 20 euroa siivouspäivänä, niin laitan siitä vaikka vitosen jollekin kampanjassa mukana olevalle hyväntekeväisyysjärjestölle, järjestäjätahoon kuuluva Pauliina Seppälä kertoo.

Seppälä toivoo, että keräyksestä tulisi pysyvä nettikirpparitoiminnan avulla. Niin. Siivouspäivän takana oleva Yhteismaa-yhdistys yllättää jälleen. Kaikenlaisille kirppareille on nimittäin tulossa yhteinen karttapalveluna toimiva ilmoitusalusta. Tavoiteaikataulu julkistukselle on vuodenvaihde.

– Idea on se, että voidaan jatkaa samaa "kartalle tavaroita ja niiden löytämistä" joka päivä. Tavoitteena on, että käyttäjä voi kävellä kaupungilla mobiilisovelluksen kanssa ja nähdä mitä ympärillä olevissa taloissa on myynnissä.

Siivouspäivä leviämässä itään

Seppälän mukaan Siivouspäivää vietetään jossain muodossa tällä kertaa myös Venäjällä ja Tokiossa.

– Nyt on orastavia merkkejä siitä, että tämä tapahtuma on leviämässä muuallekin, Seppälä iloitsee.

Siivouspäivää vietettiin tänään lauantaina kuudennen kerran. 

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.