Mainos

Villi huhu Samsungin uudesta lippulaivapuhelimesta

Samsungin tulevan lippulaivakännykän ominaisuuksista on liikkunut huhuja jo useiden kuukausien ajan. Samsungin uskotaan julkistavan seuraajan Galaxy S II -puhelimelleen ensi vuoden alkupuolella Barcelonan MWC -teknologiamessuilla. Kauppojen hyllyille uusi Galaxy S III tulisi ensi vuoden puolivälissä.

Galaxy S ja Galaxy S II ovat olleet suosittuja puhelimia ja tämä onkin asettanut seuraavalle mallille kovia odotuksia. Seuraava huhu on ylittänyt uutiskynnyksen useilla sivustoilla.

Mm. Pocketnow.com -sivustolla kerrotaan, että uusin huhu uutuusluurista on melko villi ja antaa vaikuttavan kuvan laitteesta. 4Chan-foorumin käyttäjä väittää kuulleensa Samsungin edustajien keskusteluja Galaxy S III -puhelimesta ja nähneensä siitä myös kuvia.

On syytä huomioida, että kyseessä on pelkkä yksittäisen tahon liikkeelle laittama väite. Aimo annos kriittisyyttä mainittuja ominaisuuksia kohtaan on siis paikallaan. Joka tapauksessa odotukset ensi vuoden älypuhelimille tuntuvat olevan erittäin korkealla.

Kovia ominaisuuksia

Galaxy S III on väitteen mukaan 9mm -paksu ja sen runko olisi metallia ja lasia. Huhun mukaan puhelimelle antaa potkua 2.0GHz neliydinprosessori ja laitteessa on valtava 4.65 tuuman Super AMOLED III näyttö, jonka tarkkuus on 1280x1024. Muita ominaisuuksia ovat: 1.5gb RAM, 32gb sisäistä muistia sekä sisäinen muistikorttipaikka.

Puhelimessa kerrotaan olevan Androidin uusi Ice Cream Sandwich -käyttöjärjestelmä, jonka oheen on liitetty valmistajan oma TouchWiz 5 -käyttöliittymä.

Lisäksi laitteessa olisi huhun mukaan tehokas akku, langattomaan lähiviestintään tarkoitettu NFC -siru sekä 10 megapikselin kamera, jolla voi kuvata 1080p -teräväpiirtovideota.

Totta vai tarua, se nähdään luultavasti ensi vuoden aikana.

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.