Mainos

Villi hääkuva voitti Vuoden morsian -kilpailun

Vuoden Morsian 2010 -kuvakilpailun on voittanut helsinkiläinen kuvaaja Nina Dodd hyväntuulisella kuvallaan Emma Tuuliosta.

Vuoden Morsian -kuvakilpailu on Eirikuvan ja häät.fi-palvelun yhteinen, ammattikuvaajille suunnattu kilpailu, jossa ei etsitä kauneinta morsianta, vaan taidokkainta kuvaa morsiamesta.

Kilpailu kuuluu Suomen Messujen, MTV3:n sekä Häät-lehden yhteiseen Bridal Awards –kilpailusarjaan, jonka palkintogaala järjestetään vuosittain Häät ja Rakkaus -messuilla Helsingin Messukeskuksessa.

Hääkuva huokuu romantiikkaa ja iloa

Valokuvaaja Nina Doddin ottama Vuoden morsian -voittajakuva erottui kilpailijoista vahvan tunnelatauksen ja aidosti välittyvän ilon ansiosta.

Tuomaristoon tänä vuonna kuuluneet The Scandinavian Hunks -ryhmän edustajat perustelivat suosikkikuvansa valintaa näin:

–Tämä kuva vangitsee heti! Kuva huokuu romantiikkaa, iloa, seksiä... Kuva kokonaisuudessaan on tasapainoinen ja avoin. Tätä kuvaa katsellessa tulee hauskan villille tuulelle, joka saa haluamaan naimisiin. Tässä kuvassa on kaikki ja enempää ei kukaan tarvitse.

Vuoden Morsian -kuvakisa ammattikuvaajille järjestettiin nyt jo kolmannen kerran. Ensimmäisen kilpailun vuonna 2008 voitti Tiina Mickelsson Kuopiosta ja viime vuoden voittaja oli Ritva Välitalo Kokkolasta.

Kilpailun tuomaristoon kuuluivat tänä Suomen Ammattivalokuvaajat ry:n toiminnanjohtaja Anna Kaleva-Tsagklas , The Scandinavian Hunks sekä toimitusjohtaja Merja Ailama-Mäkitalo ja markkinointijohtaja Merja Hirvisaari Eirikuvalta.

Kilpailun voittanut kuvaaja saa palkinnoksi Bridal Awards -kunniakirjan lisäksi 2000 euron arvoisen Eirikuvan lahjakortin. Myös kuvassa oleva morsian palkitaan, hänelle lahjoitetaan studiokuvaus Nina Doddin studiossa haluamallaan teemalla sekä Eirikuvan canvastaulu valitusta kuvasta.

Voittajakuva:

Nina Dodd/Emma Tuulio - Vuoden Morsian 2010

Vuoden Morsian 2010 –kuvakisassa sijoittuneet kuvaajat (aakkosjärjestyksessä):

Antti Ekola, Studio Antti Ekola
Antti Karppinen, Alias Studiot Oy
Irina Kolomijets, Valokuvaamo Raimo J. Niemi
Johanna Uusitalo, Foto-Friitala
Maria Kärkkäinen, Bymariak
Mikaela Löfroth, Studio Mikaela Löfroth
Mitja Kortepuro, Studio Karling Oy
Nina Dodd, Studio Nina Dodd
Oscar Lindell, Studio Lindell Oy Ab
Suvi Roiko, Studio Suvi Roiko

Lisätiedot ja kuvapyynnöt:

Eirikuva Digital Images Oyj Abp
Merja Ailama-Mäkitalo
puh. 040 545 3357

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.