VilleGallen moka tuli kalliiksi – JVG:n kultalevyt varastettiin

JVG-duon VilleGalle harmittelee maanantaista takaiskua.

JVG-räppäri VilleGalle oli maanantaina iloisilla asioilla. Hän nimittäin haki levy-yhtiön tiloista itselleen ja muille bändin tyypeille kultalevyt JVG:n Mauton jasso -singlestä. Mauton jasso on ensimmäinen singlelohkaisu myöhemmin tänä vuonna julkaistavalta albumilta.

VilleGalle ei suinkaan ehtinyt kauaa nauttia henkilökohtaisista kultalevyistä.

– Olin kauppakeskuksessa maksamassa parkkimaksua ja jätin levyt maksun ajaksi roskiksen päälle. Lähdin hakemaan Jarea läheltä ja olin hänelle kertomassa, että olin hakenut levyt. Samassa tajusin unohtaneeni levyt roskiksen päälle.

VilleGalle oli suunnannut takaisin kauppakeskukseen, mutta kuusi levyä oli jo teillä tietämättömillä. 

– Kyllä tämä harmittaa. Eihän niillä levyillä voi mitään tehdä, koska niissä on meidän nimet, kultalevyjä kuitenkin. Tietenkin ymmärrän, että jonkun on tehnyt mieli ne ottaa, kun on huomannut levyt pinossa.

Räppäri ei peittele sitä, miten paljon oma moka pistää vihaksi.

– Joku kännykän häviäminen olisi ollut ihan normaalia ja se olisi osunut vain omalle kohdalle. Nyt kyseessä kuitenkin henkilökohtaiset levyt ja meni muidenkin jätkien omat, räppäri harmittelee.

VilleGalle jää vielä elättelemään toiveita siitä, että varas tajuaisi virheensä.

– Toivottavasti hän tajuaa himassa, että mistä leyvistä on kyse. Ja tulisi sitten katumapäälle, räppäri miettii.

VilleGalle huutelee levyjen perään myös Twitter-tilillään sekä bändin Instagramissa.

– ‼️MISSING‼️ Kenen faija tunki meijä kultalevyt just reppuunsa kampin parkkihallis? Jengi semi nitkuis!#mautonjasso, bändi kirjoittaa kuvan yhteyteen.

Hiteistään Häissä, Huominen on huomenna ja Kran Turismo tunnettu JVG voitti helmikuussa Emma-gaalassa Vuoden hiphop -albumin palkinnon. Yhtyeellä oli entuudestaan kaksi Emma-pystiä, ja kaksikon albumeita on tähän mennessä myyty yli 60 000 kappaletta. 

Lue myös:

    Uusimmat