Mainos

Vilkas tapahtumaviikonloppu työllisti poliisia

Lähes puoli miljoonaa suomalaista on juhlinut viikonloppuna eri puolilla maata järjestetyissä kesätapahtumissa. Epävakainen sää ei näkynyt kävijämäärissä. MTV:n uutisten mukaan liiallisesta alkoholin käytöstä johtuvat pahoinpitelyt ja rattijuopumukset ovat olleet poliisin suurimmat työllistäjät kiireisenä viikonloppuna.

Viikonlopun kesätapahtumat ovat keränneet juhlimaan puoli miljoonaa suomalaista. Vilkas viikonloppu on näkynyt myös poliisitehtävien määrässä. MTV:n uutisten tekemä soittokierros noin kahteenkymmeneen eri tapahtumaan osoittaa, että rattijuopumukset ja pahoinpitelyt ovat olleet tänä viikonloppuna polisiin suurimmat työllistäjät.

Järjestyshäiriöt eivät välttämättä johdu tapahtumayleisöstä, vaan rikosten takana ovat usein tapahtumien ympärille kerääntyneet ihmiset.

Hangon Regatan siistiminen ei onnistunut

Hangon Regatan aikana poliisi on saanut 200 tehtävää ja tutkittavaksi on kirjautunut noin 40 rikosta.

Poliisin mukaan tehtävien määrä on pysynyt samana kuin edellisinä vuosina, vaikka Hangon regatan piti olla nyt siistimpi tapahtuma kuin koskaan aikaisemmin.

Turun Ruisrockissa vain vähän rikoksia

Turussa järjestettävä Ruisrock on sen sijaan sujunut mallikkaasti. Turun poliisin mukaan eilen tehdyssä puhallusratsiassa ei ilmennyt yhtään rikkomusta, ja muita rikoksia on tähän mennessä ollut viime vuotista vähemmän.

Epävakaisesta säästä huolimatta Ruisrock ylittää 60 000:n ihmisen kävijätavoitteensa.

Marttilan Konemetsä-tapahtumassa paljon huumausainerikkomuksia

Vain 4000:n kävijän konemusiikin juhla Konemetsä on työllistänyt poliisia pieneen kokoonsa nähden runsaasti. Poliisi on todennut Marttilassa Varsinais-Suomessa järjestetyssä tapahtumassa kymmeniä huumausainerikkomuksia.

Joitain ihmisiä on viety huumeiden takia sairaalahoitoon. Lisäksi läheisen Alastaron kiihdytysajoissa tutkitaan yhtä tapon yritystä.

Seinäjoen Tangomarkkinoilla muutama pahoinpitely

Seinäjoen Tangomarkkinoilla on ollut muutama pahoinpitely, ja rattijuoppoja on otettu kiinni Rovaniemellä Simerockissa. Pahoinpitelyiden taustalla on useimmiten liiallinen alkoholin käyttö.

Eilen alkaneista Kaustisen kansanmusiikkijuhlista poliisi odottaa yhtä kesän rauhallisimmista tapahtumista. Juhlavuottaan viettävään tapahtumaan odotetaan viikon aikana yli 100 000 kävijää.

(MTV3)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.