Viivi Pumpasen sinkkuajat ohi

Tanssii Tähtien Kanssa -kilpailun viimeksi voittanut missikaunotar on ilmeisesti poistunut vapailta markkinoilta.

Viivi Pumpasen mieselämä on kiinnostanut suomalaisia sen jälkeen, kun nainen kruunattiin Suomen kauneimmaksi naiseksi vuonna 2010. Viivin suhde-elämän kiemuroita seurattiin kyseisenä vuonna tiukasti ja missikaunotar onkin kertonut myöhemmin saaneensa omien asioidensa puimisesta julkisuudessa tarpeeksi.

Viime aikoina Viivi ei ole uusista miessuhteistaan puhua putkahtanut, vaan on kertonut keskittyvänsä itseensä. 24-vuotiaan kaunottaren rinnalle on kuitenkin löytynyt ilmeisesti uusi nuorukainen, sillä 7 päivää -lehden mukaan Viivi on tapaillut jo pääsiäisestä lähtien motocross-piireistä tuttua 28-vuotiasta miestä.

MTV3.fi tavoitti romanssihuhun keskelle joutuneen Viivin torstaina ja kysyi tältä kommenttia romanssiin. Sama tiukka kommentointilinja yksityisasioiden kohdalla jatkui edelleen, mutta missikaunotar ei kuitenkaan kiistänyt romanssia.

– Samaa sanon kun jo pitkään aikaisemminkin; en puhu enää julkisuudessa olevista tai ei olevista ihmissuhteista. Ne ovat mun yksityistä elämää, Viivi viestitti hymiön kera.

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat