Viivi Pumpanen elää minuuttiaikataulussa: Näin vältän uupumisen

Vuoden 2010 Miss Suomi on yksi tämän hetken työteliäimmistä juontajista ja malleista.

Malli-juontaja Viivi Pumpanen kertoo olevansa itsekin yllättynyt siitä, miten paljon hänellä on tällä hetkellä töitä. Viivi tekee juontokeikkoja tapahtumissa ympäri Suomen, sekä toimii mallina näytöksissä ja kuvauksissa.

– Tämä kevään työsesonki pärähti käyntiin ihan yllättäen jo varhain. Olin ajatellut, että tässä voisi pari viikkoa ottaa rennommin, mutta ei. Olen nyt viimeiset 1,5 viikkoa tehnyt aivan yhtä soittoa töitä ja elämäni on todella aikataulutettua, Viivi kertoi tähdittämässään Nanson Revontuli-malliston muotinäytöksessä maanantaina.

Viivi myös suunnittelee kesän juontotöitä MTV3:n moottoriurheilulähetyksissä. Lisäksi kahden viikon päästä puolestaan alkavat James Dean -musikaalin harjoitukset. Viivi esittää filmitähti Pier Angelia Valkeakosken kaupunginteatterin musikaalissa, joka saa ensi-iltansa ensi syksynä.

– Olen laskeskellut, että sitten kun harjoitukset alkavat, meillä on perjantaina iltatreenit Valkeakoskella, mistä ajan sitten yötä vasten Savonlinnaan. Siellä nukun vähän ja teen juontotöitä päivällä ja illalla. Sitten nukun noin neljä tuntia ja jatkan taas eteenpäin, Viivi kuvailee tiukkaa aikatauluaan.

Kilpaillessaan vuonna 2011 Tanssii tähtien kanssa -ohjelmassa Viivi joutui kiireen takia koville ja myönsikin tuolloin olleensa todella uupunut.

Miten kaunotar nyt välttää väsymisen kaikkien työkiireiden keskellä?

– Päätin jo viime kesänä, että alan pitää huolta itsestäni ja olen pysynyt siinä. Vaikka olisi kuinka kiire, otan aikaa itselleni. Kaikki ihmiset tarvitsevat joskus täysin omaa aikaa.

– Esimerkiksi huomenna minulla on vapaapäivä, ja aion oikeasti vain löhötä kotona verkkareissa. Nousen ylös silloin, kun huvittaa, käyn koirani kanssa ulkona ja luen kirjoja. Jos ei huvita tehdä ruokaa, niin tilaan sitä. Kännykän olen oppinut pitämään äänettömällä koko lomapäivän ajan, Viivi listaa.

Hän painottaa nauttivansa kiireestä huolimatta suuresti kaikista työtehtävistään. Ainoa harmillinen asia on hänen mielestään se, että saksanpaimenkoira Luna joutuu olemaan niin paljon hoidossa.

– Äitini on sapattivapaalla ja hoitaa koiraa oikein mielellään. Silti minulla on huono omatunto, että olen ollut nyt niin huono emo sille, Viivi selittää.

(MTV3–KATI PUKKI)

Lue myös:

    Uusimmat