Viivi Pumpanen avautuu sairastumisestaan

Viivi Pumpanen toipui sairaudestaan, mutta tapaus pysäytti ja opetti.

- Ollut kiireinen syksy. Tosi tunteellista olla täällä, vaikka tottakai on haikeaa, kun muistan kaikki hetket. On ihanaa elää uudestaan niitä aikoja, Viivi Pumpanen kertoi sunnuntaina juuri ennen suoran Tanssii Tähtien Kanssa -lähetyksen alkamista.

- Yksityiselämässäni menee kivasti, mutta olen paljon töissä.

Viivi kertaa taannoista sairastumistaan. Viivin oli tarkoitus lähteä UNICEFin avustusmatkalle Afrikkaan, mutta matka peruuntui sairastumisen takia. Sairaus vei Viivin tiputukseen sairaalaan, mutta nyt hänellä on kaikki kunnossa. Hänen mukaansa terveyden vaalimisessa on tärkeää muistaa välillä pysähtyä.

- Nyt olen pysynyt terveenä. Sairastuin ja minun piti olla Unicefin lähetyksessä. Onneksi voin olla edelleen ohjelmassa mukana.

- Se oli yllättävä ja nopea haittatekijä, kun sairastuin ja jouduin sairaalaan. Onneksi nopeasti pääsin takaisin elävien kirjoille. Oli se vakavaa. Sitä tulee vastaan, kun tekee paljon eikä pysähdy, eikä kroppa ehdi lepäämään. Siitä aina oppii. En voinut vaikuttaa siihen, mutta kun se iskee, niin se iskee.

Viivi aikoo lomailla työkiireiden päätyttyä loppuvuodesta.

- Joulukuussa pidän vapaata loppukuukauden ja pyrin lähtemään lomalle. Loma on jo varattu. Tärkeintä on se, että saisin joulunajan olla koirani kanssa. Sen kanssa on suunnitelmia ja puuhaa.

(MTV3-JARI KUPIAINEN)

Lue myös:

    Uusimmat