Viivi Avellan: Bleiseritädistä glamourkaunottareksi

Bilekuningatar, rääväsuu ja politiikasta innostunut Viivi Avellan, on monen miehen unelmien juhannusheila. Kaunis nainen osaa laittautua ja näyttäytyä, vaikka matkan varrelle on sattunut kömmähdyksiäkin.

Viivi Avellan pongahti julkisuuteen Nelosen uutisankkurina. Bleisereihin puettu nainen ilostutti mieskatsojia avonaisilla kaula-aukoillaan.

Aiemmin useimmiten jakkupukuihin ja bleisereihin haksahtanut neito osaa nykyään pukeutua persoonalleen sopivaan tapaan.

Uutisankkurivaiheen jälkeen Avellanin ruututyyli muuttui rohkeammaksi. MTV3:n Viihdeuutisissa Avellan oli heittänyt bleiserit mäkeen ja pukeutui jo kuin ikäisensä.

Tätityyli palasi kuvioihin vuonna 2004, jolloin Viivi oli Kokoomuksen europarlamenttivaaliehdokas.

Silmälasit ja jakkupuvut eivät kuitenkaan tehonneet äänestäjiin ja vaalien jälkeen Avellan nähtiin taas rennommissa kuteissa.

Tyyli oli täysin toinen syyskuussa 2006, jolloin Viivi julkaisi kohutun Sinkkunaisen käsikirjan. Leopardikuvio näyttäisi monen muun päällä pelkästään mauttomalta, mutta Viiville se sopi. Asu oli yhtä herkullinen kuin kupliva hänen kädessään.

Biletyyli on sittemmin pysynyt yhtä seksikkäänä. Näitä sääriä ei sovi piilotella!

Viivi viihtyy myös viheriöillä. Lastenklinikoiden kummien golftapahtumassa vuonna 2007 Viivi näytti tuulen sekoittamassa tukassaan tavallista arkisemmalta. Polkaksi pätkitty tukka sopii Viiville hyvin.

Vuoden 2008 Kultaisessa tv-gaalassa villisti poseerannut Viivi näytti glamourpuolensa. Kihara kampaus ja tummanpunainen huulipuna henkivät menneen ajan loistetta.

Avellan tuntuu vain kaunistuvan varttuessaan. Neito on hylännyt arkiset bleiserit, ja pukeutuu kuin punaisten mattojen kaunotar.

Teksti: MTV3/Helmi

Kuvat: Lehtikuva

Lue myös:

    Uusimmat