Mainos

Viitasaaren surmalle ei selkeää motiivia

Viitasaaren kaksoissurmaajaksi epäilty mies on poliisin kuulusteluissa tunnustanut toisen surmateon.

Toista puukotusta hän ei omien sanojensa mukaan pysty muistamaan. Tutkintaa johtavan rikoskomisarion Reima Rossin mukaan epäilty ei ole veritekoa kiistänytkään.

Selkeää motiivia kuulusteluissa ei ole tullut esille.

Vuonna 1983 syntyneen miehen epäillään puukottaneen kaksi tuttavaansa kuoliaaksi riidan päätteeksi eilen illalla. Toinen surmatuista miehistä oli syntynyt vuonna 1982 ja toinen 1959.

Veriteot tapahtuivat miehen naisystävän asunnossa. Naisystävä ja toinen, naapurissa asuva iäkkäämpi nainen saivat puukoniskuista vammoja. Vuonna 1962 syntynyt naisystävä sai puukoniskuista haavan käteensä ja jalkaansa.

Metelin kuullut iäkäs naapuri tuli paikalle ja sai iskun rintaansa.Vuonna 1939 syntynyt nainen on edelleen sairaalahoidossa. Poliisin mukaan hänellä ei ole hengenvaaraa.

Puukotusten jälkeen epäilty lähti läheiseen pieneen hotelliin ja uhkaili siellä henkilökuntaa. Paikalle hälytetyt poliisit ottivat hänet lopulta kiinni etälamautinta käyttäen.

Epäilty oli vain pari päivää aikaisemmin päässyt vankilasta. Rossin mukaan hänen tilillään on lähinnä rattijuopumuksia ja pahoinpitelyjä.

Keski-Suomen poliisin mukaan alkoholilla on ollut osuutta tapahtumiin. Epäilty on ollut niin päihtynyt, että hänen kuulustelunsa pystyttiin aloittamaan vasta iltapäivällä.

- Ilmeisesti varsin kosteaa iltaa on vietetty. Mies on ollut varsin sekaisin, kun hän on neljää ihmistä puukottanut ja sitten vielä lähtenyt puukon kanssa heilumaan ja uhkailemaan, sanoo Rossi.

(MTV3 - STT)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.