Viisut vaativat veronsa – suosikilla jo ääniongelmia

Euroviisujen toinen semifinaali kilpaillaan Wienissä torstai-iltana. Yksi semifinalisteista on ennakkosuosikiksi jo nyt noussut Ruotsin edustaja Måns Zelmerlöw.

Keskiviikkona viisutuomaristo pääsi kuulemaan semifinalistien esityksiä kenraaliharjoituksissa. Uutisoimme jo aiemmin siitä, miten Månsin esityksessä oli teknisiä ongelmia. Lisäksi viisusuosikki on joutunut stressaavassa tilanteessa painimaan ääniongelmiensa kanssa.

Jo keskiviikon aikaisemmissa harjoituksissa Månsin ääni oli käheä ja hänen täytyi säästellä ääntään illan kansainväliseen tuomaristoarvioon. Expressen-lehden haastattelussa Måns ei suinkaan peittele sitä, että kiivas viisutahti on vaatinut jo veronsa.

– Onhan se selvää, että olen nyt väsynyt. Menen aikaisin nukkumaan, sillä minun pitää nyt levätä. Onhan tämä kuluttavaa, Måns kuvailee.

Månsin oli tarkoitus esiintyä keskiviikkona Wienin viisukahvilassa, mutta hän perui esiintymisensä. Syyksi kerrottiin tähden äänen rasittumisen.

– Onhan se nyt selvä, että ennen tärkeää semifinaalia pitää säästää ääntä eikä oleilla meluisissa paikoissa, Måns itse kommentoi.

Kiireen keskellä Måns saa tukea läheisiltään. Hänen vanhempansa ja sisarensa saapuvat Wieniin perjantaina ja myös komistuksen ex-tyttöystävät Azra ja Marie ovat tsempanneet laulajaa viestitse.

Euroviisuissa lauletaan tänään torstaina toinen semifinaali.

Kymmenestä viimeisestä finaalipaikasta kilpailevat Ruotsin lisäksi Liettua, Irlanti, San Marino, Montenegro, Malta, Norja, Portugali, Tsekin tasavalta, Israel, Latvia, Azerbaidzhan, Islanti, Sveitsi, Kypros, Slovenia ja Puola.

Lähteet: Expressen ja Aftonbladet

Lue myös:

    Uusimmat