Viisi vinkkiä: Näin saat seksin alkuhuuman takaisin

Seksisuhteen alkuhuuma on ihanaa aikaa: siinä on uutuudenviehätystä, ihmetystä ja nautinnollista löytämisen iloa. Näillä vinkeillä palautat nuo ihanat ajat takaisin mieleesi.

Kirjailija Jenny Block neuvoo foxnews.comissa sekä kirjassaan Open: Love, Sex, and Life in an Open Marriage, kuinka alkuhuuma palautetaan suhteeseen. Ota nämä vinkit talteen ja kokeile heti tai säästä kuivan kauden varalle.

1. Ilmaise halusi! Muistatko suhteenne alkuajat, kaikki kiihkeät tekstiviestit, jotka saivat vatsanpohjassa läikähtämään mukavasti? Palauta halukkaat ja tuhmat pikkuviestit ja kuiskuttelut arkeenne. Halun iskiessä älä nolostele tunteitasi, vaan kerro kumppanillesi suoraan ja kiertelemättä, miltä sinusta tuntuu. Unohda ujous ja kuvaile oikein tarkasti, mitä haluat tehdä hänelle tai mitä haluaisit sinulle tehtävän.

2. Unohda itsesi. Jätä kehosi murheet ja turhat mietteet narikkaan, keskity toiseen ihmiseen ja läsnäoloon hetkessä, sormenpäiden kosketukseen iholla ja ihanaan hengitykseen niskassasi. Anna sitä, mitä itse haluat saada. Heittäydy huoletta seksin iloon ja nauti kaikesta saamastasi. Ole villi, estoton ja seksikäs itsesi.

3. Kiinnijäämisen viehätys. Muistatko, miten salaista ja jännittävää oli harrastaa lemmenleikkejä rakastetun kanssa, kun piti varoa kiinni jäämistä? Nyt teillä on oma koti, joten hetekan natinaa ja lattialankkujen kitinää ei enää oikeasti tarvitse varoa, joten jännitystä täytyy hakea muualta. Autossa, heinäladossa, olohuoneessa tai motellissa voi olla oma viehätyksensä. Siirtykää mukavuusalueilta uusille erogeenisille alueille.

4. Anna aikaa lemmiskelylle. Hyvinvoiva parisuhde tarvitsee paljon omaa aikaa. Pistäkää puhelimet kiinni, vetäytykää omiin oloihin ja omistautukaa vain toisillenne. Hanki luotettava lastenhoitaja tai koiranhoitaja kotiin ja ilmoita, että olette nyt tavoittamattomissa tietyn aikaa ja sitten vain katoatte yhteiselle aikuisten retkellenne!

5. Uudet kujeet. Seksin alkuaikoina kokeilitte parhaita asentoja, uusia paikkoja. Miksi jämähditte rutiiniin? Rikkokaa rutiinia ja kokeilkaa uusia leluja, asuja, apuvälineitä, leikkejä ja kiihottavia videoita, jännittäviä seksiviikonloppuja ja -lomia, ihan mitä tahansa uutta.

Seksuaalisen kokeilun aika ei ole koskaan ohitse!

MTV3/Helmi

Lähde: Foxnews.com

Kuvat: Shutterstock

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja