Viisi vinkkiä ihmissuhteiden varalle: Näin saat ihmiset pitämään sinusta

Hyvillä ihmissuhteilla on monta terveyteen positiivisesti vaikuttavaa asiaa. Female First keräsi yhteen vinkit ihmissuhteiden varalle.

Ihmissuhteet vaikuttavat positiivisesti terveyteemme. Tutkimusten mukaan ystävyyssuhteet vähentävät lihavuutta, verenpainetta ja jopa syöpiä. Ennen kaikkea läheiset ystävyyssuhteet tekevät hyvää henkiselle hyvinvoinnille. Näiden Female Firstin ohjeiden avulla selviydyt paremmin ihmissuhteiden vaativassa viidakossa.

Näin sanot kohteliaisuuden oikein

Ihmiset rakastavat kohteliaisuuksia. Kohteliaisuuksien sanomisesta voi kuitenkin helposti tulla rutiininomainen lausahdus, joka ei tunnu toisesta lainkaan aidolta. Voit välttää epäaitoutta valitsemalla sanasi oikein. Sen sijaan että sanot, "sinulla on kiva uusi kampaus", voit kertoa, että "en voinut olla huomaamatta hiuksiasi, ne näyttävät todella upeilta". Näin rikot rutiiniksi muotoutuneen rakenteen.

Näin lähenet romanttisessa mielessä

Nauru ja kehonkieli yhdessä voivat paljastaa, onko hän kiinnostunut sinusta romanttisessa mielessä. Naiset, jotka ovat seksuaalisesti kiinnostuneita miehestä, pitävät yleensä jalkoja ja käsiä avoimemmassa asennossa nauraessaan kuin naiset, jotka eivät ole seksuaalisesti kiinnostuneita miehestä. Miehet sen sijaan osoittavat kiinnostuksensa nauramalla ja nyökyttelemällä päätään sekä nojautumalla eteenpäin.

Näin lähenet kumppaniasi

Anteeksiantaminen on tärkeää. Yritä siis kääntää miehesi mokat positiiviseksi ja kirjoita tapahtunut ylös päiväkirjaasi. Kirjoita, mitä tapahtui ja keskity positiivisiin puoliin. Kirjoita, mitä hyvää tapahtunut on tuonut tullessaan. Onko sattunut opettanut sinulle jotain? Oletko oppinut kommunikoimaan paremmin?

Kirjoittaminen kannattaa, sillä näin voit olla itsellesi täysin rehellinen ja keskittyä myös tapahtuneen positiivisiin puoliin. Näin sinun on myös helpompi antaa anteeksi miehellesi.

Näin saat tuttavan pitämään sinusta huomaamatta

Jos haluat, että sinusta pidetään heti ensitapaamisella, suihkauta itseesi niin vähän parfyymia, että tuttavasi ei tietoisesti haista sitä. Tämä sanaton viesti voi vaikuttaa yllättävän positiivisesti. Tunne siitä, että pitää jostakin, voi syntyä yllättävällä tavalla.

Näin saat suhteen kestämään

Ystävystyminen voi olla helppoa, mutta jotta suhteen saa kestämään, kannattaa omaan käyttäytymiseensä kiinnittää huomiota . Jos olet nainen, kritisoi miestäsi esittämällä asiasi erityisen hellävaraisesti. Muista olla rauhallisen tyynnyttelevä, älä hyökkää miestäsi vastaan. Miehen kannattaa kuunnella, mitä nainen sanoo, eikä ohittaa kritiikkiä olankohautuksella. Kummankin tulee vältellä toisen halveksuntaa viimeiseen asti - se on monen suhteen varmin loppu.

MTV3/Helmi

Lähde: femalefirst.co.uk

Kuvat: Shutterstock/Yuri Arcus, Michail Dudravev

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja