Mainos

Viisi valkeaa valhetta: Ei tänään, kulta!

Seuralaisesi haluaa tulla luoksesi yömyssylle, mutta sinulle hempeily ei maistu. Jos treffikumppanisi itsetunto ei kestä suoraa torjuntaa, miten pääset livahtamaan tilanteesta?

Treffit menivät poskelleen, ja nyt sinun ei tee mieli siirtyä makuuhuoneen puolelle, vaikka deittiseurasi sitä selkeästi odottaa. Välillä halut katoavat vailla syytä, ja joskus sitä vain viettäisi mieluummin aikaa vain itsensä kanssa.

Miten siis eteenpäin?

Viisi tapaa päättää ilta lyhyeen

Kerro totuus. Totuuden kertominen on ehdottomasti paras tapa suoriutua tilanteesta. Sano, ettet ole sillä tuulella, et ole vielä valmis, tai et vain halua. Selitystäkään ei tarvita, sillä pelkkä "ei" riittää. Asiat on aina paras kertoa suoraan, joten turha nolostelu pois.

Jos et henno kertoa totuutta – kenties tuoreen seuralaisesi ego ei vain kestäisi sitä – on olemassa muutamia sopivia hätävalheita, jotka peittoavat vanhan kunnon päänsäryn mennen tullen, vihjaa yourtango.com.

Ruokamyrkytys iski! Ravintolaillallisen jälkeen vatsavaivat ovat uskottava syy päättää ilta lyhyeen. Saatat tarvita hieman näyttelijänlahjoja: pitele vatsaasi ja huokaile tuskaisesti. Vetäydy sitten yöpuulle – yksin.

Syytä kuukautisia. Kerro, että vuotosi ovat hyvin runsaat, ja heitä mukaan muutama kuvaus tuskaisista krampeista. Tätä tekosyytä voi käyttää vain kerran kuussa!

Odota testituloksia. Kerro käyneesi vuosittaisessa sukupuolitautitestissä, ja ilmoita pidättäytyväsi seksistä, kunnes saat tulokset. Mikä vielä parempaa: käy oikeasti testeissä, ja aloita sitten orastava suhde todelliselta puhtaalta pöydältä.

Syytä allergialääkettä. Kerro, että kausittaisen siitepölyallergiasi hoitoon tarkoitettu lääke tekee sinut uniseksi, ja kuhertelua on turha edes yrittää. Lääkitys saattaa tietenkin loppua pian, eritoten, jos haluatkin jatkaa deittiseuralaisesi tapailua. Kenties voisitte tavata uuden illanvieton merkeissä?

MTV3/Helmi

Lähde: Yourtango.com

Kuvat: Shutterstock

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.