Mainos

Viisi sääntöä satunnaiseen seksiin

Termille "booty call" ei ole suoraa suomennosta. Kyseessä on kuitenkin vakiintunut termi tutulle henkilölle, jonka kanssa voi myös harrastaa satunnaista seksiä. Miten tällaista suhdetta hoidetaan oikeaoppisesti?

Sinkku ei aina kaipaa parisuhdetta, mutta pieni sutina voi joskus olla tarpeen. Glamour.com neuvoo, miten satunnaisen seksikumppanin kanssa toimitaan.

Tiedä, mitä teet

Jos hankit satunnaisen seksikumppanin ilmoituksen tai netin kautta, tapaa hänet ensin julkisella paikalla. Varmista, että haluatte samaa: jos hän haluaa villiä piiskausta kuun valossa, lienee hyvä, jos sinuakin innostaa kyseinen aktiviteetti.

Varmista, että olet henkisesti valmis "pelkkään seksiin". Jos yökumppanisi vielä on vanha tuttu, ole varma, ettet ehdota hänelle seksiä vain ikävän vuoksi.

Terveys ensin

Kondomia tulisi käyttää aina, ja varsinkin satunnaisuhteessa se on tärkeää. Et välttämättä ole hänen ainoa seksikumppaninsa, eikä hän sinun. Suojaa siis terveytesi!

Varo ystäviä

Humalatila, nuotio ja vanha ystäväsi Janne – mikä voisi mennä vikaan? Vaikka kyseessä olisi vain halailu, ystävyys ei luultavasti koskaan ole entisellään. Vihjailevat, yksinäisenä hetkenä lähetetyt tekstiviestit ajavat saman asian, joten käytä aina harkintaa, ennen kuin turvaudut läheisyydenkaipuussasi lähipiiriin.

Älä varasta sydäntä

Kun olet tehnyt pohjatyösi ja valinnut satunnaiseksi sutinaksesi ihmisen, jota et rakasta tulisesti, kannattaa ajatella myös hänen tunteitaan. Aina on olemassa riski, että seksikumppani alkaa ajatella suhteestanne suuria ja lämpenee sinua kohtaan aivan uudella tasolla. Tällöin olisi julmaa johdattaa häntä harhaan jatkamalla suhdetta.

Ottiko ihastuksesi yllättäen yhteyttä kuumissa tunnelmissa? Älä suostu seksiin, jos se on ainoa asia, mitä hän haluaa. Seksi ei merkitse, että hän on sinuun ihastunut, tai että romanttisilla haaveillasi olisi tulevaisuus; pahimmassa tapauksessa hän vain käyttää sinua hyväkseen, koska tietää tunteesi. Sinuun sattuu myöhemmin, eikä pieni hetki vällyjen välissä muuta asiaa.

Ole selvä, tai teeskentele edes

Huonot ideat saapuvat mieleen yleensä humalassa, joten päätöstä sänkyyn hyppäämisestä ei pitäisi tehdä baarikierroksen jälkeen. Jos siis olet soittamassa kuumaa puhelua (tai saat sellaisen mieheltä), ota hetki miettimisaikaa. Teeskentele selvää, jos et ole sitä: mieti asiaa järjellä. Mitä tekisit, jos et olisi pikkuhiprakassa? Miltä päätös tuntuu huomenna?

MTV3/Helmi

Lähde: Glamour.com

Kuvat: Shutterstock

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.