Mainos

Viisi parasta kaupunkia naisen asua

Jos asuisit Yhdysvalloissa, nämä olisivat naisen kannalta parhaat kaupungit asua.

Women's Health-lehti listaa viisi parasta kaupunkia naiselle. Mittareina kaupunkien valinnassa

San Jose, Kalifornia

San Josen kaupungissa on Yhdysvaltojen toiseksi alimmat luvut, kun katsotaan masentuneisuutta. 30 prosenttia kaupungin naisista kuntoilee kahdesti viikossa, joka on Women's Healthin mukaan suurin lukema kaikista Yhdysvaltojen kaupungeista.

San Josessa on myös keskimäärin 300 aurinkoista päivää vuodessa.

Seattle, Washington

Seattlen syke on voimakas. Tässä kaupungissa on nimittäin kaikista pienimmän sydän- ja verisuonitautien kuolleisuusluvut. Seattlessa vain 10 ihmistä 100 000 kuolee sydänkohtaukseen. 28 prosenttia kaupungin naisista kertoo nauttineensa hedelmiä ja vihanneksia vähintään viisi kertaa päivässä.

Minneapolis, Minnesota

Minneapoliksessa on 929 järveä ja kilometri-tolkulla rantaviivaa. Täällä on neljänneksi eniten naispuolisia lenkkeilijöitä koko maassa ja samalla kaikista matalimmat rintasyövän kuolleisuusluvut.

Fargo, North Dakota

Sinkkunainen, suuntaa Fargoon! Täällä on 79 sinkkunaista jokaista 100 sinkkumiestä kohden. Lukemat ovat naisten kannalta Yhdysvaltojen parhaita.

Lincoln, Nebraska

Lincolnissa keskimääräinen eliniänodote naisille on 80 vuotta, joka on korkeampi kuin muualla Yhdysvalloissa. Lincolnissa on myös raikas ilma, sillä vuosien 2004 ja 2008 välillä kaupungin ilmanlaatumittauksissa ei ollut yhtäkään päivää, jolloin ilmanlaatu olisi ollut huono. Kaupunkilaisten työmatkat ovat myös keskimäärin 17 minuuttia pitkiä.

Teksti: MTV3/Helmi

Kuvat: Shutterstock

Lähde: Women's Health

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.