Viisi kosteaa seksiasentoa kesäksi

Kesä tulee ja vesileikit sen myötä. Kokeile näitä kosteita lemmenleikkejä oman kullan kanssa.

Vedessä monet asiat ovat helpompia kuin kuivalla maalla. Askdanandjennifer.com keräsi vinkkejä kokeilunhaluisille pariskunnille kesän vesileikkejä varten.

Seisten laiturin portailla: Jos laiturisi portaiden alla on vettä suurin piirtein vyötärölle tai rintaan asti, voit seisoa ja ottaa tukea portaista. Veden varassa keho on kevyempi, ja miehen on helpompi nostaa naista haluttuun asentoon. Muista kuitenkin, että rikoslaissa on kielletty sukupuolisiveellisyyden julkinen loukkaaminen, joten älä kokeile näitä julkisilla rannoilla!

Suihkussa: Suihkuseksi on hauskaa, ja takaapäin se onnistuu yleensä helpoimmin, jos tilaa ei ole kovinkaan paljon. Saat vaihtelua rakastelukulmaan, kun nainen nostaa kätensä joko korkeammalle tai laskee alemmas.

Sakset ammeessa: Jos sinulla on tarpeeksi pitkä amme, voit rakastella saksiasennossa. Nainen makaa kyljellään, ja nostaa päällimmäisen jalan niin korkealle kuin pystyy. Mies asettuu polvilleen naisen jalkojenväliin ja työntyy häneen. Nainen voi lepuuttaa ylös kohotettua jalkaa miehen olalla.

Lähetyssaarnaajaa poreammeessa: Tämä vinkki piristää vanhaa kunnon perusasentoa. Kuplat ja lämpö antavat ihan uuden säväyksen puuhaan.

Istuen altaanreunalla: Ne onnekkaat, joilla on oma yksityinen uima-allas, voivat kokeilla tätä. Nainen istuu altaan reunalla, matalassa päässä, ja mies seisoo altaassa niin että parin lantiot kohtaavat. Kun kuuma akti on ohi, voitte lipua altaaseen vilvoittelemaan.

MTV3/Helmi

Lähde: Askdanandjennifer.com

Kuvat: Colourbox

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja