Mainos

Viimeistä viedään – presidenttiehdokkaat tien päällä loppuun asti

Presidenttiehdokkaat kampanjoivat tiukasti loppusuoralle asti.

Vielä ennen ylihuomisen äänestyspäivää kiinnostuneet tavoittavat kaikki kahdeksan ehdokasta tien päältä. Perussuomalaisten Timo Soinia lukuun ottamatta ehdokkaat esiintyvät huomenna pääkaupunkiseudulla ja Uudellamaalla.

Soini on mitä ilmeisimmin arvioinut, että parhaimman kirin hän saa itäisestä Suomesta. Soini keskittyykin puristamaan itselleen ääniä Joensuusta, Ilomantsista ja Lieksasta.

Kokoomuksen Sauli Niinistö on mahdollista bongata myös televisioita, kun hän vierailee MTV3-kanavalta peräti kahdessa ohjelmassa: uutisten henkilötentissä ja myöhemmin illalla Korkojen kera -ohjelmassa.

Ennusteiden kärkikolmikon Niinistön, vihreiden Pekka Haaviston ja keskustan Paavo Väyrysen vaalikierroksen viimeisen päivä kuluu Eteläisessä-Suomessa.

Keskustan Väyrynen nostattaa huomenna henkeä Lahdessa ja loppurutistuksena Helsingissä peräti Finlandia-talossa.

Ruotsalaisen kansanpuolueen Eva Biaudet ja puolueen puheenjohtaja Stefan Wallin keskittyvät huomenna ainoastaan pääkaupunkiseutuun.

Kotikaupungissaan Helsingissä vaalitilaisuuksia järjestävät myös vasemmistoliiton Paavo Arhinmäki ja demarien Paavo Lipponen, joka kuitenkin laajentaa päätöskiertuettaan puolueen puheenjohtajan Jutta Urpilaisen kanssa Vantaalle ja Espooseen.

Kristillisten Sari Essayah kiertää vielä huomenna Helsingissä, Vantaalla ja Espoossa.

Kampanjakiertueen tapaamiset voit tarkistaa ehdokkaiden kotisivujen kalenterista.

(MTV3)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.