Mainos

Viimeinenkin kokoomuksen vaalitilaisuudessa riehunut vapaaksi

Oulun poliisi on iltapäivällä vapauttanut kokoomuksen vaalitilaisuudessa kahakoinnista epäillyn parikymppisen miehen. Poliisi pidätti miehen eilen samalla, kun se päästi kaksi muuta lauantaina kiinniotettua epäiltyä vapaaksi.

Vapaalle jalalle päässyttä kolmikkoa epäillään pahoinpitelystä ja virkamiehen väkivaltaisesta vastustamisesta. Kaikki ovat olleet kuulusteluissa harvinaisen vaitonaisia.

- Kaksi päästimme pois eilen, sillä he kertoivat edes jotain. Pidätetty ei suostunut kertomaan senkään vertaan, kertoo rikoskomisario Tapani Tasanto MTV3 Uutisille.

Epäillyillä ei ole aiempaa rikostaustaa.

Kansallisen vastarintaliikkeen toiminnasta epäillyt vaikenivat jyrkästi. Myöskin se, miksi miehet olivat pukeutuneet luotiliiveihin normaalia esitteidenjakotilaisuutta varten, jäi epäselväksi.

Riitely alkoi valokuvasta

Tilanne kärjistyi Oulun Rotuaarilla järjestetyssä vaalitilaisuudessa lauantaina, kun kokoomuksen kansanedustajaehdokas oli ottanut kuvia muista ehdokkaista.

Kolme Kansallisen vastarintaliikkeen esitteitä jakanutta nuorukaista oli käsittänyt tuleensa valokuvatuiksi. Miehet olivat käyneet ehdokkaan kimppuun ja vaatineet kuvien poistamista kamerasta.

Miehet kävivät myös kahden muun paikalla olleen henkilön kimppuun. He vastustivat paikalle tulleita poliiseja, jotka käyttivät pippurisumutetta ja etälamautinta miesten taltuttamista.

Rotuaarilla oli tapahtumahetkellä myös muiden puolueiden vaalikoppeja sekä runsaasti yleisöä.

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.