Mainos

Viime minuuteilla pelattu lottorivi toi miljoonavoiton

Viime hetken päähänpisto muutti paimiolaisen miehen elämän. Hänen juuri ennen peliajan sulkeutumista rastittama lottorivi toi 1,4 miljoonan euron voiton.

Helmikuun viimeisessä lottoarvonnassa (kierros 8/2014) löytyi kaksi täysosumaa, ja 2,8 miljoonan euron potti jakautui Paimioon ja Turkuun.

Paimiolaismies oli ollut koko lauantai-illan töissä ja palasi hieman ennen kymmentä käymään pikaisesti kotona. Samalla hänelle juolahti mieleen, että vielä ehtisi jättää lottorivit. Peliajan sulkeutumiseen oli muutama minuutti aikaa.

– Pelitilillä sattui olemaan seitsemän euroa rahaa. En olisi enää ehtinyt siirtää lisää rahaa pelitilille, joten pelasin niillä seitsemällä eurolla netin kautta seitsemän hajariviä Lottoa ja lähdin saman tien takaisin töihin, mies kertoi.

Aamuyöllä töistä kotiin palaavaa odotti yllätys.

– Ajattelin, että tarkistan Loton heti ja avasin koneen. En ollut uskoa silmiäni, kun näin, että olin saanut seitsemän oikein. Sillä kertaa jäi kyllä yöunet väliin.

Valvotun yön jälkeenkin lottovoitto on pyörinyt mielessä tiuhaan, mutta elämä on jatkunut normaalisti. Ensimmäinen voittorahoilla tehtävä hankinta on jo tiedossa.

– Vähän uudempaan malliin päivitän autoa, mutta ihan uutta en vieläkään kyllä hankkinut, mies kertoi hymyillen.

Auton lisäksi mies aikoo laittaa voittorahojaan muun muassa sijoitusasuntoihin. Myös kesämökki siintelee haaveissa.

– Mökki meren rannalta olisi aika kiva. Saa nyt nähdä, mitä tässä keksii. Töiden tekemistä aion jatkaa entiseen malliin, ja taidan silloin tällöin muutamia lottorivejäkin pelata.


Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.