Mainos

Viiksikampanjan hyväntekeväisyyspotti rikkoo ennätyksiä Suomessa ja maailmalla

Marraskuun ajan kestävään ja puoliväliin ehtineeseen Movember-kampanjaan on rekisteröitynyt Suomessa jo yli 13 600 henkilöä.

He ovat keränneet tähän mennessä varoja miesten terveyden edistämiseen yli 95 000 euroa. Kampanjan ennätyspotti on viime vuonna kerätty hieman alle 100 000 euroa. Ennätys on siis menossa rikki lähipäivien aikana.

– Ei voi olla kuin tyytyväinen kampanjaan tähän asti. Olemme todella hyvässä vauhdissa taloudellisesti ja jäsenmäärätavoitteet ovat ylittyneet jo aikaa sitten, kertoo Movemberin Suomen puuhamies Jarno Salmivuori.

Suomessa lahjoituskohde on Syöpäsäätiön Eturauhassyöpärahasto. Eturauhasen syöpä on maan yleisin syöpä. Siihen sairastuu vuosittain lähes 4 700 miestä.

Neljättä kertaa Suomessa järjestettävän kampanjan ideana on saada miehet kasvattamaan marraskuussa viiksiä. Samalla heidän tulisi hankkia karvaprojektilleen sponsoreita. Haasteen voi ottaa vastaan joko yksin tai joukkueen jäsenenä.

Kampanjassa on mukana noin miljoona ihmistä yli 20 maassa ja he ovat keränneet hyväntekeväisyyteen tämän kuun aikana jo noin 35 miljoonaa euroa.

Australiasta vuonna 2003 liikkeelle lähtenyt Movember oli kerännyt ennen tämän vuoden kampanjaa hyväntekeväisyyteen maailmanlaajuisesti noin 230 miljoonaa euroa.

Voit tehdä lahjoituksen esimerkiksi MTV3 Uutisten, säätoimituksen ja Radio Novan viiksijoukkueen kautta täällä.

(MTV3)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.