Mainos

Viikonlopun sää: Etelässä paikoin hellettä, Ruisrockissa aurinkoa

Viikonloppu on suuressa osassa maata lämmin. Sunnuntaina aurinko paistaa lähes koko maassa.

Tänään perjantaina sade- ja ukkoskuuroja tulee maan etelä- ja keskiosan sisämaassa, paikoin pohjoisempanakin. Etelä- ja länsirannikko pysyvät todennäköisesti melko poutaisina. Lämpötilat ovat 20-25 asteessa, lämpimintä on kaakossa.

Lauantaina sadekuuroja tulee Salpausselän alueella. Kainuussa ja Koillismaalla puolestaan ukkoskuurot ovat mahdollisia. Maan länsiosissa on aurinkoista. Lämpötilat ovat jälleen laajalti 20-25 asteessa, Pohjois-Lapissa on vain noin 15 astetta.

Sunnuntai on upea, aurinkoinen päivä lähes koko maassa.

– Etelässä on paikoin hellettä, maan keski- ja pohjoisosassa lämpötilat ovat hieman yli 20 asteessa. Länsi- ja Pohjois-Lapissa voi tulla sadekuuroja, toteaa MTV3:n meteorologi Markus Mäntykannas.

Kesätapahtumien viikonloppu

Viikonloppu on täynnä kesäisiä tapahtumia. Turussa Ruisrockin sää on perjantaina lämmintä, poutaista ja melko aurinkoista, iltapäivällä on pieni sadekuurojen riski. Yö näyttää poutaiselta.

– Lauantai ja sunnuntai ovat Turussa aurinkoisia päiviä. Lauantaina lämpötila on noin 23 asteessa, sunnuntaina helleraja voi mennä rikki, ennustaa Markus Mäntykannas.

Ruisrockin lisäksi viikonloppuna ovat käynnissä muun muassa Savonlinnan Oopperajuhlat, Tammerkosken Sillalla -tapahtuma Tampereella, Kuopio Wine Festival, Sata-Häme Soi Ikaalisissa ja Farmari-messut Seinäjoella.

Paikkakuntakohtaiset ennusteet ja sadetutkan löydät MTV3:n sääsivustolta.

Katso viikonlopun alueelliset ennusteet:

Katsomo-video ei ole saatavilla

Katsomo-video ei ole saatavilla

Katsomo-video ei ole saatavilla

Katsomo-video ei ole saatavilla

Katsomo-video ei ole saatavilla

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.