Mainos

Viikonlopun elokuvaliput nyt hinnoissaan

Elokuvalippujen hinnat nousivat viikko sitten. Nyt viikonlopun leffalippu maksaa kalleimmillaan jo 60 markkaa.

-

Niillä, jotka saivat elokuvalippuja joululahjaksi, on syytä hymyillä, sillä heidän lahjansa arvo on kasvanut joulun ja uudenvuoden välipäivinä. Useat elokuvayhtiöt nostivat viime perjantaina lippujen hintoja ja kalleimmillaan paikka Helsingin elokuvapalatseissa maksaa 60 markkaa. Syynä hintojen korotuksiin on kustannustason nousu.

Finnino Oy:n markkinointijohtaja Reijo Jämes uskoo, että elokuva on edelleen kilpailukykyinen muiden ajanvietemuotojen kanssa. Huolimatta korkeammista hinnoista. -Kustannukset tietysti muodostuu elokuvaesitystoiminnassa pääosin palkoista ja vuokrakuluista. Sitten on tietysti elokuvan maahantuojalle ja levittäjälle menevät korvaukset jotka ovat 40-60% pääsylipputuotoista, perustelee Jämes hintojen nostoa.

Suomen Filmikamarin mukaan elokuvissa kävi viime vuonna yli 7 miljoonaa katsojaa. Finnkinossa uskotaan elokuvan vetovoimaan hintojen korotuksista huolimatta. Katsojien mielestä elokuvalippujen hintoja pitäisi pikemminkin laskea, sillä pienemmissä teattereissa elokuviin pääsee edelleen parikymppiä halvemmalla.

Finnkino nosti lippujensa hintoja Helsingin lisäksi Turussa, Tampereella, Porissa ja Oulussa. Helsingissä mm. Bio City, Bio Rex ja Kino Engel pitäytyvät vanhoissa hinnoissaan.
(MTV3)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.