Mainos

Viikonloppuna erikoisia onnettomuuksia: Ralliauto kolarissa Kolilla, hevoskärry Kouvolassa

Viikonlopun aikana ralliauto ja henkilöauto törmäsivät Kolilla, Kouvolassa puolestaan kolaroivat hevoskärry ja henkilöauto.

Henkilöauto ja ralliauto kolaroivat Kolilla eilen iltapäivällä. Ralliauto törmäsi henkilöauton keulaan, ja henkilöauto suistui ojaan. Henkilöautossa ollut matkustaja loukkaantui ja hänet vietiin sairaalaan tarkistettavaksi. Henkilöauton kuljettaja sekä ralliauton kuljettaja ja kartturi eivät loukkaantuneet.

Ralliauton kuljettaja kertoi, että he olivat luvallisesti harjoittelemassa kyseisellä tiellä. Hän oli luullut, ettei tiellä ole muuta liikennettä. 

Poliisi tutkii tapahtumien kulkua ja pyrkii selvittämään miksi ralliauto ja henkilöauto pääsivät törmäämään.

Kouvolassa puolestaan hevoskärry törmäsi henkilöautoon eilen iltapäivällä. Hevoskärryt kaatuivat kyljelleen ja ohjastaja raahautui hetken kärryjen mukana kunnes sai hevosen pysähtymään.  Poliisi kertoo henkilöauton kuljettajan jatkaneen ajoaan pysähtymättä paikalle. Hevoskärryjen kuljettajan vammat tarkistettiin lääkärissä. Hevonen selvisi loukkaantumatta.

Henkilöautosta vaurioitui mahdollisesti peili ja ajovalo. Poliisi pyytää henkilöauton kuljettajaa sekä tapahtumasta lisää tietäviä olemaan yhteydessä joko sähköpostitse rikostorjunta.kymenlaakso@poliisi.fi tai puhelimitse 0504479574.

Lieksassa puolestaan henkilöauto ajoi hurjaa ylinopeutta myöhään eilen illalla. Lieksalainen 26 -vuotias mies kuljetti henkilöautoa 139 km/h alueella, jossa oli 60 km/h rajoitus. Autossa oli kuljettajan lisäksi kolme matkustajaa. Kuljettaja sanoi halunneensa näyttää muille kuinka kovaa auto kulkee. Poliisi määräsi kuljettajan väliaikaiseen ajokieltoon ja tutkii tapahtumaa törkeänä liikenneturvallisuuden vaarantamisena.

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.