Mainos

Viikonloppu oli väkivaltainen

Kulunut viikonloppu on ollut väkivaltainen. Poliisia on työllistetty ympäri Suomea. Viikonloppu on myös vaatinut ainakin kahden ihmisen hengen.

Injektioruiskulla varustautunut mies ryösti kaupan kassan Oulussa eilen. Hän sai saaliikseen muutamia satoja euroja. Mies saapui kello 21:n jälkeen Kuivasrannan Saleen ja pakotti myyjän antamaan rahaa ruiskulla uhkaamalla.

Mies levitti diesel-polttoainetta Joensuussa olevan kerrostalon käytävälle ja yhden kerrostaloasunnon postiluukusta sisään. Polttoaineet mies kuljetti paikalle kanistereissa.

Poliisipartio otti miehen kiinni talon ulkopuolelta. Samassa yhteydessä otettiin kiinni myös toinen mieshenkilö ja hänen osuuttaan polttoainelevitykseen tutkitaan.

Polttoaineiskun kohdeasunnosta otettiin kiinni mies ja nainen epäiltyinä huumausainerikoksesta.

Kahta miestä pahoinpideltiin Turun satamassa. Tuntematon mies kävi naantalilaisen miehen kimppuun ja kaatoi tämän maahan, löi päähän sekä suihkutti ilmeisesti pippurisumutetta kasvoihin.

Sivullinen oli mennyt irrottamaan tekijää uhrin päältä, jolloin tekijä oli suihkuttanut sumutetta myös tämän päälle ja lyönyt päähän.

Laukaassa eilen illalla vaimonsa ampunut mies ampui myös itseään ja menehtyi aiheuttamiinsa vammoihinsa sairaalassa viime yönä kahden aikaan.

Mies oli soittanut hätäkeskukseen eilen illalla ja uhkasi ampua itsensä. Hän oli jo ilmeisesti ampunut vaimonsa. Poliisi piiritti taloa puolisen tuntia, jona aikana mieheen ei saatu yhteyttä.

Helsingin Malminkartanossa useita tunteja käynnissä ollut poliisioperaatio päättyi piiritettyjen antautumiseen. Piiritettyyn asuntoon oli linnoittautunut etsintäkuulutettu mies ja hänen naisystävänsä.

Miehen osalta asiaa tutkitaan virkamiehen väkivaltaisena vastustamisena ja mahdollisena panttivangin ottamisena. Mies oli piirityksen aikana uhannut omaa ja naisystävänsä henkeä.

Lahden perinteinen jalkapalloturnaus on työllistänyt kaupungin poliisia illalla ja yöllä.

Suurhallissa pelanneiden FC Lahden ja HJK:n kannattajat hakeutuivat välienselvittelyyn jo ennen ottelua ja varsinkin sen jälkeen. 14 henkilöä otettiin säilöön häiriökäyttäytymisen takia.

(MTV3)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.