Mainos

Viikon Uutislivet: Jääkiekkoshokkeja, sääilmiöitä ja jättimäisiä vaaleja

MTV Uutislivessä on tällä viikolla puhuttanut jääkiekon MM-kisat, sääilmiöt rankkasateista helteisiin, vaalit niin EU-tasolla kuin Intiassa sekä työllistyminen.

MTV Uutislive on päivittäinen suora nettilähetys, jossa pureudutaan ajankohtaisiin aiheisiin. Lähetys on nähtävillä MTV.fi-sivustolla suorana kello 13:30 sekä tallenteena Katsomo-palvelussa.

MTV Uutislive pureutui tänään MM-jääkiekon kuumottavaan avaukseen. Studiossa MM-kisoista, erotuomarilinjasta, tämän vuoden Leijonista sekä jääkiekkoväkivallasta keskustelivat koko kansan tuntemat jääkiekkomiehet Sakari Pietilä ja Hannu Aravirta. Keskusteluun lätkävakivallasta osallistui myös erotuomaripäällikkö Jere Lahti Suomen Jääkiekkoliitosta. Lisäksi lähetyksessä otettiin suora yhteys Minskiin, josta kuullaan tuoreimmat käytäväpuheet ja kuulumiset.

Itä-Suomeen odotettiin harvinaisen rajua vesisadetta. MTV Uutislive kävi paikan päällä katsomassa, joko kaatosateet ovat alkaneet. Entä onko Suomessa riittävästi tulva-alan osaamista kun ilmasto muuttuu ja tulvariskit sen mukana? Studiossa aiheesta keskustelivat maa- ja metsätalousministeriön vesiylitarkastaja Ville Keskisarja sekä meteorologi Aleksi Jokela.

Europarlamenttivaalien ennakkoäänestys alkoi. Mihin menee vihreille, demareille tai kokoomukselle Suomessa annettu ääni? Mitä asioita ryhmät ajavat, ja kuinka hyvin kotimainen puoluejako vastaa Euroopan parlamentin ryhmäjakoa? Näistä aiheista keskusteltiin Euroopan parlamentin Suomen tiedotustoimiston päällikön Pekka Nurmen kanssa. Uutislivessä puhuttiin myös Turkin tuhoisan kaivosturman pelastustöistä ammattipelastajien näkökulmasta.

Ennen riitti, kun oli paperi tutkinnosta, nyt tarvitaan paljon enemmän. Mitä se käytännössä on, siitä kertoi MTV Uutislivessä Suomen Nuorkauppakamarien kansallinen puheenjohtaja Irene Lamberg. Päivän puheenaiheita olivat myös jääkiekko ja tapaus Aarnion uusi käänne.

MTV Uutislivessä oltiin kaukana maapallon toisella puolella ja puhuttiin kotimaan tulevasta säästä. Toimittajamme Mari Karppinen seurasi tuloslaskentaa Trivandrumissa, Intian eteläkärjessä. MTV Uutislivessä katsottiin myös viikonlopun ja ensi viikon säätä.

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.