Viikon kuuma mies: Karismaattinen ja karski Brad Pitt

Joka viikko Helmen lukijoita hemmotellaan gallerialla Viikon kuumasta miehestä. Tällä kertaa suurennuslasin alle valittiin näyttelijäkomistus Brad Pitt.

Viikoittaiseen tapaan Helmessä esitellään komistus, jossa naisen silmä lepää. Tällä viikolla kaikkien iloksi kuvia vuosien varrelta nähdään näyttelijä Brad Pittistä.

On aika ottaa mukava asento ja keskittyä viikonlopputunnelman löytämiseksi Hollywood-hurmurin tuijottamiseen. Brad Pittin katselu on loistava alku viikonlopulle.

48-vuotias Brad Pitt on yksi Hollywoodin seksikkäimmäksi tituleeratuista miesnäyttelijöistä. Miehen rinnalla onkin viihtynyt useampikin Hollywood-kaunotar. Angelina Jolien kanssa seurusteleva Pitt oli aiemmin naimisissa Jennifer Anistonin kanssa. Mies on seurustellut avioliittoaan ennen myös Sinittan, Juliette Lewisin ja Gwyneth Paltrown kanssa.

Brad Pitt teki läpilyöntinsä elokuvassa Thelma ja Louise. Elokuvassa liftaripoikaa näytelleen Pittin ura jatkui alkuun pienemmän budjetin elokuvilla. Sittemmin mies on niittänyt kehuttuja rooleja äärimmäisen tunnetuissa elokuvissa. Pitt on saanut tunnustusta erityisesti rooleistaan elokuvissa 12 apinaa,Babel sekä Benjamin Buttonin uskomaton elämä.

MTV3/Helmi

Kuvat: Getty Images

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja