Viikon kuuma mies: Johnny Depp – katso kuvagalleria!

Hollywood-kaunottarien vastapainoksi Helmi hemmottelee lukijoitaan mieskomeudella. Viikon kuuma mies on Johnny Depp. Katso kuvat seksikkäästä supertähdestä!

Ota mukava asento ja valmistaudu lepuuttamaan silmiäsi mieskomeudessa. Viikon kuumaksi mieheksi on valittu näyttelijä Johnny Depp, 48, joka on luonut uraa myös elokuvaohjaajana, käsikirjoittajana, tuottajana ja muusikkona. Tämä mies sen kuin komistuu iän myötä!

Kentuckyssa, Yhdysvalloissa syntynyt John Christopher Depp on yksi Hollywoodin parhaiten palkatuista näyttelijöistä. Useasti maailman seksikkäimmäksi mieheksikin valittu Depp on seurustellut vuodesta 1998 lähtien ranskalaisen laulaja-näyttelijä Vanessa Paradis'n kanssa. Avoparilla on kaksi lasta: Lily Rose, 12, ja Jack, 9.

Depp tunnetaan monipuolisista ja omaperäisistä rooleistaan. Tänä vuonna fanit ovat saaneet ihailla Deppiä valkokankaalla uusimmassa Pirates of the Caribbean: Vierailla vesillä -elokuvassa. Tulevaisuudessa Depp nähdään ainakin freelancer-toimittajan (The Rum Diary) ja vampyyrin (Dark Shadows) rooleissa.

Lue lisää tähdestä:

MTV3/Helmi

Lähteet: Imdb.com, Wikipedia.org

Kuvat: Getty Images

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja