Viikon kuuma mies: Ed Westwick – katso kuvagalleria!

Hollywood-kaunottarien vastapainoksi Helmi hemmottelee lukijoitaan mieskomeudella. Viikon kuuma mies on Ed Westwick. Katso kuvat seksikkäästä supertähdestä!

Ota mukava asento ja valmistaudu lepuuttamaan silmiäsi mieskomeudessa. Viikon kuumaksi mieheksi on valittu englantilainen näyttelijä Edward "Ed" Westwick, 23. Hollywoodin ovet aukesivat menestyssarja Gossip Girlin myötä, missä hän näyttelee omahyväistä Chuck Bassia.

Ed Westwick on opiskellut näyttelemistä Lontoossa ja esiintynyt pienissä rooleissa englantilaisissa tv-sarjoissa. Näyttelemisen lisäksi Ed johtaa brittiläistä indierock-bändi The Filthy Youthiaja antanut kasvonsa eri kampanjoille.

Jonkin aikaa Ed seurusteli Gossip Girlissä näyttelevän Jessica Szohrsin, 26, kanssa, mutta on lähteen mukaan tällä hetkellä vapailla markkinoilla.

Seuraavaksi Ediä voi ihastella elokuvassa J.Edgar, jossa Ed näyttelee Leonardo DiCaprion ja Naomi Wattsin rinnalla. Elokuva saa ensi-iltansa yhdysvalloissa marraskuussa. Lisäksi tekeillä on uusi versio Romeosta ja Juliasta, missä Ed näyttelee Tybaltia. Elokuvan on arvioitu valmistuvan vuonna 2012.

Lisää kuumia miehiä:

MTV3/Helmi

Kuva: Splash

Lähde: Imdb.com

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja