Mainos

Viikkotehtävä: Murha Big Brother -talossa – ohje tutkijoille

Murhaaja on yhä karkuteillä ja kello tikittää. Nyt otetaan käyttöön murhatutkimusten seuraava vaihe, joka saattaa johtaa jopa läpimurtoon tutkimuksissanne.

Olette aiemmin nimenneet pääepäillyiksi Armin, Tuulikin ja Jennan. Nyt te pääsette puristamaan heistä esiin niin kutsuttua syyllisen tietoa. Teillä on käytössänne BB-polygrafi, joka mittaa kuulusteltavan fysiologisia toimintoja, tässä tapauksessa sydämen sykettä.

Voitte kuulustelutilanteessa hyödyntää laitteen mittaustuloksia arvioidessanne kuulusteltavan hermostuneisuutta ja sitä kautta hänen antamiensa vastausten totuudenmukaisuutta.

Epäillyt saapuvat kuulusteltavaksi yksitellen. Toinen teistä auttaa kuulusteltavaa kytkemään BB-polygrafin itseensä. Kun laite on kytketty ja signaali havaittu, saatte aloittaa kuulustelun. Teillä on aikaa kymmenen minuuttia epäillyn kuulustelemiseen.

Ette saa puhua epäillylle mitään murhatutkimukseen liittyvää ennen kuin BB-polygrafi on kytketty ja Big Brother kuuluttaa ”Voitte aloittaa”. Kun Big Brother kuuluttaa ”Aika on päättynyt”, myös kuulustelu päättyy.

Riisutte BB-polygrafin epäillyltä, ja tämä poistuu välittömästi tutkimushuoneesta ja menee makuuhuoneeseen puhumatta muille.

Kun kaikki kuulustelut on suoritettu, teillä on tunti aikaa päättää kuka on murhaaja. Murhaaja voi olla kuka tahansa talon asukas paitsi Dani, Operaatio Syysmyrskyyn osallistuvat Andte, Pertti ja Jonathan, ettekä tietenkään te, murhan uhrit.

Pohtikaa kaikki pienimmätkin teitä epäilyttävät yksityiskohdat ja yrittäkää ratkaista tämä BB-historian kimurantein henkirikos ja välttyä häätöäänestykseen joutumiselta.

Ette saa ilmoittaa lopullista päätöstänne ennen kuin Big Brother antaa luvan.

Terveisin,

Big Brother

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.