Mainos

Viikko 51: Mariannan valheet alkavat viimein paljastua

Janne ottaa "yhteisen yön" puheeksi Heidin kanssa ja Mariannan valheet alkavat valjeta.

Kalle ja Miska haluavat uskoa, etteivät Elias ja Lari ole häipyneet yhdessä. Toisaalla Lari ja Elias tulevat tajuihinsa ja tajuavat olevansa Mariannan vankeina. Kalle ja Sebastian huolestuvat, kun Lari ja Elias eivät ole tulleet yöksi kotiin. Elias ja Lari yllättyvät Mariannan tullessa tervehtimään heitä ja järkyttyvät tajutessaan, ettei Marianna aio päästää heitä vapaaksi. Sebastian ei usko Sergeitä, joka väittää Mariannan olevan vastuussa Eliaksen katoamisesta, mutta kyselee Mariannalta asiasta. Marianna ei paljasta mitään. Sebastian tajuaa Iidan salaavan jotain Eliakseen liittyvää ja saa tämän paljastamaan tietonsa. Sebastian kertoo Miskalle ja Kallelle Larin ja Eliaksen päätyneen sänkyyn. Kaikki uskovat Mariannaa, joka ”tunnustaa” Larin ja Eliaksen karanneen lemmenlomalle. Eliaksen ja Larin toivo kuolee, kun he kuulevat heidän läheistensä lopettaneen etsinnät. Heidi saa kirjeen ja ilmoittaa päässeensä opiskelijavaihtoon. Janne pettyy ja Marianna menee täysin tolaltaan. Hän raivostuu Heidille, joka on jättämässä hänet. Janne myöntää Talelle olevansa ihastunut ja päättää puhua tunteistaan Heidille. Mariannan aikeet sähkölamauttaa Heidi keskeytyvät, kun Janne tulee. Hän ei kuitenkaan saa kerrottua tunteistaan Heidille. Hän törmää myöhemmin Heidiin ja töksäyttää rakastavansa tätä. Jannen pettymykseksi Heidi ei ota tunnustusta tosissaan. Heidi tunnustaa Mariannalle pitävänsä Jannesta, muttei silti aio jäädä Suomeen tämän takia. Heidi hämmentyy, kun Janne väittää heidän harrastaneen seksiä.

Helena lupaa maksaa Talen autokoulun, mutta Ulla ilmoittaa opettavansa Talen ajamaan. Tale hermostuu, kun ajotunti alkaa Helenan ja Ullan riitelyllä ja jättää nämä ajelemaan keskenään. Iida ja Tale menevät leffaan ja Iida yrittää piristää Talea viemällä tämän ajosimulaattoriin. Tale piristyykin hieman, mutta pelkää, ettei ikinä opi oikeasti ajamaan autoa. Ulla ja Helena ovat pahoillaan käytöksestään. Tale päättää tienata autokoulurahat itse ja hakee töitä kuntosalilta. Sebastianilla on tarjota hänelle toisia hommia ja Tale yllättää Helenan ja Ullan vahtimalla Oliveria työkseen.

Joonatan ja Iida kertovat Jirille ja Lasselle seurustelevansa. Joonatan lähtee varjostamaan Akia nähdessään tämän puhuvan epäilyttävää puhelua. Akin bisneskumppani erehtyy luulemaan Joonatania Akiksi, mutta Joonatan ei saa ongittua lisätietoja Akin hämäräbisneksistä. Joonatan ei huomaa, että Aki on nähnyt hänen vakoilunsa. Joonatan säikähtää, kun Aki käskee tämän toimistolleen juttelemaan. Joonatanin pelko kasvaa, kun Ismo vahvistaa Akin olevan rikollinen murhamies. Joonatan yrittää livistää Akin puhuttelusta, mutta turhaan. Yllättäen Aki palkkaakin Joonatanin mukaan bisneksiinsä.

Monica ei halua selvittää välejään Akin eikä Sebastianin kanssa.  Hän ottaa Akista lopullisen avioeron. Baarissa tuntematon mies kähmii Monicaa ja tämän näkevä Kalle tulee apuihin. Monica ei tunnista Kallea ja heittää kuoharit tämän naamalle. Monica saa Kallesta seuraa ja kaksikko päätyy puhumaan suhteistaan. He julistavat pärjäävänsä ilman miehiä, mutta myöhemmin hiprakkainen Monica yllättää Sebastianin haluamalla tältä seksiä.

Yksinäinen Lasse änkeää Ismon ja Kallen seuraan ja tunnustaa kaipaavansa naista rinnalleen. Paulaa ikävöivä Lasse saa lohtua Severistä. Severi ilahtuu, kun Eva lupaa auttaa häntä piristämään Lassea. Eva ja Severi kutsuvat Lassen perheillalliselle ja Lassen ihastus Evaan syvenee. Hän viettää aikaa Evan kanssa viskin ja jutustelun merkeissä. Lasse kuitenkin pettyy Evan tunnustaessa ihastuneensa Jiriin.

Ismo käy kotonaan Kristiinan poissa ollessa, mutta nämä törmäävätkin toisiinsa. Kristiina tajuaa Ismon katuvan aidosti. Kalle kyselee äidiltään, rakastaako tämä yhä Ismoa. Helenakin uskoo Kristiinalla olevan edelleen tunteita Ismoa kohtaan, mutta Kristiina pakenee Ismon nähdessään. Hän myöntää Sannille Ismon rakastavan häntä enemmän kuin kukaan muu mies. Kristiina on menossa Ismon luo, kun saa puhelun ex-mieheltään Heikiltä. 

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.