Mainos

Viidenneksi eniten tienannut nainen tienasi viisi miljoonaa - mutta millä?

Yksi viime vuonna eniten tienanneista naisista toimii yrityksessä, joka kauppaa lääketieteellisiä ja potilashoitoon käytettäviä laitteita.

Viidenkymmenen eniten tienanneen listalla on yhdeksän naista. Yksi heistä on Tatiana Tyagi, joka toimii Ashban Oy:n hallituksen varajäsenenä. Nainen tienasi viime vuonna lähes 5,1 miljoonaa euroa, ansiotulona vain reilut 14 000 euroa. Tyagin verot kohosivat 1,66 miljoonaan euroon.

Yrityksen viimeisin kaupparekisteristä löytyvä tilinpäätös on useita vuosia vanha. Vuoden 2011 tilinpäätöksen mukaan yritys tuotti tuolloin varsin vaatimattomasti. Tilikauden 2010 voitto oli reilut 15 000 euroa, tilikauden 2011 vain vajaat 7 000 euroa. Liikevaihto vuonna 2011 oli reilut 90 000 euroa.

Yrityksen toimialaksi on kirjattu "lääketieteellisten ja potilashoitoon käytettävien laitteiden, välineiden ja tuotteiden kauppa, konsultointi ja kuljetuspalvelut". Lisäksi yhtiö voi harjoittaa osakekauppaa ja omistaa kiinteistöjä. Yrityksen osoite on Porvoossa.

MTV Uutiset yritti selvittää, mitä kaikkea liiketoimintaan liittyy ja kuinka yrityksen tuotot ovat kehittyneet. Tyagia tai ketään muutakaan ei tavoitettu kertomaan lisää Ashban Oy:n toiminnasta. Soitimme yrityksen hallituksen jäsenille, laitoimme tekstiviestin ja sähköpostin, joihin ei vastattu.

Eniten tienanneiden listalla ensimmäinen naisen nimi on Jane Erkon kuolinpesä. Tyagia suuremmat tulot olivat viime vuonna Sanoman suuromistaja Rafaela Seppälällä, sijoitusyhtiö Mecco-Invest Oy:n Margit Mechelinillä ja metsäyhtiö Myllykoskea omistaneella Maria Hisinger-Jägerskiöldillä

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.