Viidakon tähtöset -Niko haaveilee radiotyöstä

Viidakon tähtöseksi toiselle kaudelle lähtenyt Niko Saarinen toivoo ensi vuodelta uusia työkuvioita ja arkisia asioita.

Vuosi 2012 on ollut Viidakon tähtösissä toisella kaudella ainoana mieskisaajana nähtävälle Niko Saariselle onnistunut. Yksi miehen pitkäaikaisista unelmista täyttyi, kun Niko muutti Helsinkiin.

– Lähelle olen päässyt, Keravalle ja Espoooseen, mutta olen aina unelmoinut asuvani Helsingissä. Vaikka se voi kuulostaa tyhmältä, niin nyt kun olen asunut täällä, niin joka aamu olen herätessäni ollut siitä mielettömän onnellinen ja koittanut pitää positiivisen mielen. Oma kaupunki pitää tuntea rakkaaksi, niin on hyvä olla, Niko selittää.

Nikolla on paljon suunnitelmia tulevalle vuodelle. Ennen kaikkea mies odottaa arkisia asioita.

– Odotan, että Viidakon tähtöset tulee ulos teeveestä, koska haluan nähdä, miltä näytän viidakossa. Odotan myös Iholla-sarjaa, siitä on tullut mun yksi lemppari.

Myös uudet haasteet työkuvioiden suhteen ovat Nikon toiveissa. Miestä kiinnostaisi kokonaan uuden viestimen haltuunotto.

– Haluaisin radioon töihin! Enhän mä senkään asian eteen mitään tee, mutta haluaisin saada sisältöä ja haasteita elämään, Niko summaa.

Mikä vuoden 2012 tekemisistä jäi kaduttamaan Nikoa? Lue lisää:Viidakon tähtöset -Niko haaveilee radiotyöstä

VIIDAKON TÄHTÖSET 2. kausi Subilla torstaisin klo 21, alkaen 11.4. Viime kauden parhaita nettipaloja katsottavissa ohjelman nettisivuilla: sub.fi/viidakontahtoset

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat